Libnet.ro
UNICEF

10:15

Florin Roman (PNL), amendament la OUG privind somajul tehnic: Beneficiarii pierd ajutorul daca incalca dispozitiile privind carantina sau izolarea la domiciliu

B1 B1,
Florin Roman (PNL), amendament la OUG privind somajul tehnic: Beneficiarii pierd ajutorul daca incalca dispozitiile privind carantina sau izolarea la domiciliu

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a depus un amendament la Ordonanta de Urgenta ce prevede sprijinul de la stat pentru somajul tehnic, in sensul in care beneficiarii sa piarda indemnizatia daca nu. continuă pe B1

Florin Citu, despre somajul tehnic suportat de stat: Masura vizeaza, in principal, companiile afectate direct de restrictiile impuse din cauza COVID-19 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a vorbit despre propunerea guvernamentala prin care statul va suporta somajul tehnic provocat de noul coronavirus. in direct pe B1 TV, demnitarul a explicat ca, odata ad.

Ordonanta privind somajul tehnic suportat de stat, in Monitorul oficial Cine beneficiaza Textul documentului

Statul va suporta somajul tehnic, avand in vedere ca multe afaceri au de suferit in urma masurilor luate ca urmare a coronavirusului. in acest sens, ordonanta adoptata de Guvern saptamana aceasta, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Somajul tehnic: Cine si cum va putea obtine certificatele pentru situatii de urgenta

Somajul tehnic ar urma sa fie inregistrat luna viitoare, pentru luna curenta, pana atunci urmand sa fie eliberate certificatele pentru situatii de urgenta.

Virgil Popescu, despre somajul tehnic: Sunt doua categorii de companii care pot beneficia de acest ajutor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca sunt doua categorii de companii ai caror angajati pot beneficia de somajul tehnic.

Florin Roman: Am distribuit 50.000 de teste pentru coronavirus; Am gasit stocuri zero cand am preluat guvernarea

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a declarat joi in timpul sedintei din Parlament ca pana in prezent au fost distribuite 50. 000 de teste pentru coronavirus. Am gasit stocuri zero cand am preluat guvernarea, a adaugat acesta. Deputatul a raspuns si la intepaturile lui Victor Ponta.

Citu: Statul poate suporta 2 luni somajul tehnic in cazul companiilor afectate de masurile luate

Masura privind suportarea somajului tehnic de catre stat vizeaza in principal companiile afectate direct de masurile luate de Executiv, respectiv restaurante, companii care se ocupa de organizarea de evenimente si, initial, se va merge pe durata starii de urgenta, de 30 de zile, care poate fi prelungita inca 30 de zile, a declarat miercuri seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, potrivit Agerpres.

Guvernul plateste somajul tehnic: cine-s angajatii care beneficiaza, de fapt, de aceasta masura

Guvernul a anuntat mai multe masuri pentru sprijinirea economiei in timpul pandemiei de coronavirus. Printre ele se numara si plata somajului tehnic. Numai ca nu e pentru toata.

Masurile economice aprobate de Guvern pentru a limita efectele COVID-19: Statul va plati 75% din somajul tehnic, plafonul de garantare a creditelor pentru IMM-uri creste cu 5 miliarde de lei- UPDATE

Guvernul a aprobat in ultima sedinta un set de masuri menite sa diminueze efectele negative ale epidemiei COVID-19 asupra companiilor nevoite sa-si suspende activitatea. Una dintre cele mai importante masuri este plata de la buget a somajului tehnic, in limita a 75% din salariul brut. Pentru a beneficia de aceasta plata pentru salariati, companiile afectate vor trebui sa depuna o declaratie pe proprie raspundere, o conditie fiind scaderea cifrei de afaceri cu minim 25%. UPDATE Impactul financiar estimat pentru aplicarea masurilor de urgenta stabilite de Guvern este de 2 miliarde lei.

Transportatorii cer Guvernului sa plateasca somajul tehnic al soferilor

Transportatorii cer Guvernului sa aloce un buget suficient pentru a plati 75% din salariul tuturor angajatilor firmelor aflate in dificultate pentru urmatoarele 90 zile, procent echivalent cu minimul care trebuie platit soferilor in caz de somaj tehnic.

Guvernul pregateste o ordonanta pentru somajul tehnic: 300 milioane euro pentru companiile afectate

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta pentru angajatorii care trimit salariatii in somaj tehnic. Circa 300 de milioane de euro fonduri europene nerambursabile vor fi alocate firmelor afectate de epidemia de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )