Libnet.ro
UNICEF

16:00

Guvernul a adoptat OUG prin care sunt acordate zile libere pentru parinti si in timpul vacantelor scolare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a adoptat OUG prin care sunt acordate zile libere pentru parinti si in timpul vacantelor scolare

Guvernul a adoptat in sedinta de joi OUG prin care sunt acordate zile libere pentru parinti si in timpul vacantelor scolare, pe perioada starii de urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a adoptat OUG prin care sunt acordate zile libere pentru parinti si in timpul vacantelor scolare

Guvernul a adoptat in sedinta de joi OUG prin care sunt acordate zile libere pentru parinti si in timpul vacantelor scolare, pe perioada starii de urgenta.

Guvernul a adoptat OUG pentru zile libere acordate parintilor

Guvernul a adoptat in sedinta de joi OUG prin care sunt acordate zile libere pentru parinti si in ti.

Guvernul Orban pregateste o OUG prin care angajarile in Sanatate sa se faca fara concurs

Guvernul Orban discuta joi o ordonanta de urgenta potrivit careia pe perioada starii de urgenta, pri.

UPDATE Digitalizarea statului in contextul COVID-19: Guvernul a amanat ordonanta prin care STS ar putea furniza gratuit semnatura electronica pentru institutiile publice

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) ar putea deveni furnizor de servicii de certificare calificata destinate exclusiv personalului autorizat din cadrul institutiilor si autoritatilor publice, potrivit unui proiect de Ordonanta de urgenta care s-a aflat luni pe masa Guvernului, dar care a fost amanat pentru dezbateri suplimentare. Propunerea era simpla. STS ar deveni furnizor de servicii de semnatura electronica calificata in mod gratuit pentru institutiile publice, fara a avea monopol fiind unul dintre furnizorii de servicii de semnatura electronica. , a explicat pentru HotNews. ro Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR). UPDATE 14:50) Proiectul starneste deja controverse: unii sustin ca desemnarea STS ca furnizor de semnatura calificata ar fi o problema de concurenta neloiala, in timp ce altii spun ca mai sunt tari in UE unde autoritatile emit certificate calificate pentru semnatura electronica.

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

PNL propune impozitarea progresiva a pensiilor speciale de la 10 la 95%. Care sunt amendamentele

Liderii deputatilor si senatorilor PNL, Florin Roman si Daniel Fenechiu, au depus, miercuri, amendamente la proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 292020 privind unele masuri economice si fiscal-bugetare prin care propun impozitarea progresiva a pensiilor speciale de la 10% pana la 95%.

Cum se vede cresterea traficului de internet intr-o platforma in care sunt conectati peste 100 de operatori de retele din Romania: Cresteri de 50% pentru Facebook, Netflix si Google

Peste 100 de operatori de retele din Romania, furnizori de servicii de acces la internet, de servicii de continut, platforme de socializare, institutii guvernamentale ori financiar bancare fac schimb de trafic intre retelele lor prin intermediul platformei InterLAN, la un nivel de trafic zilnic total de pana la 235 Gbps, iar luna trecuta s-a inregistrat o crestere de aproximativ 10%, a declarat pentru HotNews. ro Eric Baleanu, presedintele Asociatiei Interlan. Cea mai mare crestere de aproximativ 50% in unele cazuri s-a observat in randul furnizorilor de servicii de continut: Facebook, Netflix, Google, Microsoft, Blizzard Entertainment etc, spune acesta.

Studiu: Jumatate dintre elevii cu rezultate slabe la invatatura reusesc sa tina pasul la cursurile online Care sunt dificultatile predarii la distanta

Majoritatea profesorilor resping varianta repetarii anului scolar si varianta recuperarii prin restructurarea anului scolar viitor, arata o cercetare realizata de Universitatea din Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea de Vest si Institutul de Stiinte ale Educatiei, in perioada 25-31 martie 2020. Cercetarea a evaluat practicile didactice si dificultatile in desfasurarea activitatilor cu elevii in aceasta perioada si a fost realizata pe un esantion de 6. 000 de profesori. Profesorii sustin pastrarea structurii actuale a anului scolar in curs, cu reproiectari ale curriculumului si evaluarilor pentru clasele a VIII-a si a XII-a 42%) sau prelungirea cu 2-4 saptamani a anului scolar in curs 44%).

Cercetatorii Laserului de la Magurele lucreaza la un sistem pilot prin care sa fie detectata timpuriu imbolnavirea cu coronavirus

Cercetatorii de la Laserul de la Magurele cauta solutii pentru diagnosticarea cat mai timpurie a imbolnavirii cu COVID-19. Ei lucreaza la sistem pilot de radiografie de faza a efectelor COVID asupra plamanului dar si de diagnosticare posibil mai timpurie decat cu metodele clasice de investigare cum sunt tomografia computerizata sisau radiografia cu raze X, dupa cum arata coordonatorul de proiect Dan Stutman, profesor la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore.

Tara fara niciun caz de coronavirus: modul macabru prin care a obtinut aceasta statistica

La nivel global, numeri pe degetele de la o mana tarile care nu au niciun caz inregistrat de coronavirus. in cel putin una dintre ele, cu siguranta, nu ti-ai dori sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )