Libnet.ro
UNICEF

12:46

Ludovic Orban: PSD si ALDE au premeditat crima impotriva Pilonului 2 de pensii.Mentinerea prevederilor din OUG 114 vor duce la disparitia lui

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: PSD si ALDE au premeditat crima impotriva Pilonului 2 de pensii.Mentinerea prevederilor din OUG 114 vor duce la disparitia lui

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii acuza pe cei din coalitia PSD-ALDE ca au stiut din timp despre efectele OUG 114 si ca, daca aceasta s-ar mentine, s-ar ajunge la disparitia Pilonului 2 de pensii. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Toader sa inceteze opozitia fata de candidatura lui Kovesi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca il someaza public pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa inceteze orice opozitie in Consiliul Uniunii Europene pe Justitie si Afaceri Interne impotriva candidatului roman la Parchetul European, Laura Codruta Kovesi, si sa sustina candidatura acesteia.

PSD: PNL si Ludovic Orban au devenit oficial avocatii bancilor

PSD acuza PNL si pe Ludovic Orban, intr-un mesaj distribuit pe Facebook, ca au devenit oficial avocatii bancilor care ani la rand au luat bani din buzunarele romanilor.

PSD: PNL si Ludovic Orban au devenit oficial avocatii bancilor care ani la rand au luat bani din buzunarele romanilor

PSD acuza PNL si pe Ludovic Orban, intr-un mesaj distribuit pe Facebook, ca au devenit oficial avocatii bancilor care ani la rand au luat bani din buzunarele romanilor.

Ludovic Orban: Nu putem da OUG ca sa-i gasim un loc de munca Olgutei Vasilescu. PSD sa vina cu alti candidati

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca a auzit ca Guvernul vrea sa dea o ordonanta de urgenta pentru a o numi pe Olguta Vasilescu ministru, in contextul in care numirea acesteia la Dezvoltare a fost respinsa din nou de seful statului.

Ludovic Orban: Cum ar arata o OUG pentru gasirea unui loc de munca pentru Olguta Vasilescu?

Liderul PNL, Ludovic Orban, a precizat joi ca PSD trebuie sa inteleaga ca trebuie sa propuna pe altcineva in locul Olgutei Vasilescu pentru functiile de vicepremier si ministru al Dezvoltarii si a.

Ludovic Orban, vizita misterioasa la sediul DNA

Vizita misterioasa la Directia Nationala Anticoruptie. Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban si-a facut aparitia vineri dimineata la DNA. Orban a intrat grabit, dar vizita nu a fost.

Ludovic Orban: Abrogati OUG 114. Comisia Europeana critica dur ordonanta, spunnd ca ar putea fi reduse investitiile private

PNL cere din nou Guvernului sa abroge Ordonanta lacomiei, a declarat, vineri, liderul PNL, Ludovic Orban. El a spus ca liberalii au obtinut un draft al raportului elaborat de Comisia Europeana privind economia Romaniei, in care expertii europeni critica in termeni duri prevederile Ordonantei 114, atragand atentia ca investitiile private ar putea fi reduse, pentru ca nerealizarea proiectiilor bugetare initiale ale Guvernului in 2018 ar putea duce la noi taxe si impozite in acest an.

Ludovic Orban: il somez public pe Tudorel Toader sa inceteze orice opozitie la candidatura Codrutei Kovesi la Parchetul european

Liderul PNL, Ludovic Orban, il someaza public pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa renunte la orice opozitie la candidatura fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, la Parchetul european, informeaza.

Isarescu a oprit devalorizarea leului: cum a incetinit efectele guvernarii PSD-ALDE

In urma sedintei de politica monetara de joi, Mugur Isarescu a facut mai multe declaratii interesante legate de evolutia leului si de perceptia gresita asupra indicelui ROBOR. in contextul in care mai multi oficiali ai aliantei PSD-ALDE au atacat BNR-ul dupa ce au pus leul pe butuci prin taxa pe lacomie, guvernatorul Bancii Nationale a [] .

Siegfried Muresan: Guvernele PSD-ALDE au absorbit doar 16% din fondurile europene pentru constructia de autostrazi. Suntem codasi in UE

Europarlamentarul PPE Siegfried Muresan sustine ca guvernele PSD - ALDE au absorbit pana in prezent doar 16% din fondurile europene alocate pentru perioada 2014 2020 prin Programul Operational Infrastructura Mare POIM), program prin care este finantata constructia de autostrazi. Doar doua tari din UE au o absorbtie mai proasta: Slovenia si Croatia.

ştiri din Politica

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )