Libnet.ro
UNICEF

16:31

OUG privind revizuirea sentintelor penale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OUG privind revizuirea sentintelor penale

Ministrul justitiei Tudorel Toader a demonstrat iar ca se conformeaza cerintelor venite din partea liderilor coalitiei PSD-ALDE. in cadrul unei emisiuni televizate, Tudorel Toader a spus ca pregateste un proiect de ordonanta de urgenta privind revizuirea sentintelor pronuntate de instanta in dosarele penale. continuă pe Ziarul Bursa

Orban despre OUG privind revizuirea sentintelor: Dimensiunea ticalosiei este uriasa. Nu poate Guvernul sa se substituie instantelor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca Ordonanta de Urgenta privind revizuirea sentintelor anuntata de catre ministrul Justitiei Tudorel Toader este o aberatie, intrucat Guvernul nu poate sa se substituie instanselor. Orban spune ca scopul acestei este de a-l salva de la inchidoare pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

Elena Udrea, despre OUG privind revizuirea sentintelor: Pe mine nu ma afecteaza

Elena Udrea reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat miercuri o ordonanta de urgenta privind revizuirea sentintelor date pe protocoale sau interceptari ilegale. Fostul ministru.

Fost judecator CCR, despre OUG pentru revizuirea sentintelor: O propunere binevenita

Fostul judecator CCR, Toni Grebla, considera ca ordonanta de urgenta privind revizuirea sentintelor bazate pe protocoale sau interceptari este binevenita. Asta pentru ca, sustine fostul judecator, este.

Toni Neacsu, fost membru CSM, saluta o posibila OUG pentru revizuirea sentintelor bazate pe protocoalele cu Serviciile

Fostul membru CSM, Adrian Toni Neacsu, a transmis, pentru MEDIAFAX, referitor la OUG pentru revizuirea sentintelor bazate pe protocoale si interceptari ilegale, ca se impunea in mod obligatoriu deschiderea.

Senatorul PSD Serban Nicolae, despre OUG pentru revizuirea sentintelor date pe protocoalele cu SRI: Ar deschide calea spre eliminarea suspiciunilor

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca o OUG pentru revizuirea sentintelor date pe protocoale si interceptari ilegale ar fi o solutie legislativa care sa deschida calea eliminarii.

Tariceanu, dupa anuntul lui Tudorel Toader privind revizuirea sentintelor definitive: Si vinovatii au dreptul la un proces corect!

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa anuntul facut de ministrul Tudorel Toader privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date pe.

Turcan, despre OUG pentru revizuirea sentintelor: Tudorel Toader favorizeaza infractorii si ofera un motiv de plangere penala. O noua dovada de sfidare crunta

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan considera ca adoptarea unei Ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date in baza protocoalelor cu SRI sau a interceptarilor ilegale este fondul ideal pentru protesul diasporei anuntat pentru 10 august. Aceasta a mai declarat ca daca Ordonanta va fi adoptata, devine obligatorie evaluarea unei plangeri penale pe numele lui Tudorel Toader, cel care ofera o noua dovada de sfidare crunta.

Codrin Stefanescu, despre o OUG pentru revizuirea sentintelor date in baza protocoalelor cu SRI: Toader incearca sa apere drepturile si libertatile cetatenilor

Secretarul general ajunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat pentru News. ro ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un profesionist desavarsit, iar prin adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date in baza protocoalelor cu SRI sau a interceptarilor ilegale, acesta incearca din rasputeri sa apere drepturile si libertatile cetatenilor.

Nicolicea considera corecta o OUG pentru revizuirea sentintelor date in baza interceptarilor, dar nu spune care ar fi urgenta

Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea PSD), considera adoptarea unei Ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date in baza protocoalelor cu SRI sau a interceptarilor ilegale ca fiind corecta, deoarece tine de rezolvarea unei situatii extraordinare. Oficialul nu poate explica insa care este urgenta.

Judecatorul Cristi Danilet, despre ordonanta lui Toader privind revizuirea sentintelor: ntreaga magistratura e siderata de afirmatiile ministrului Justitiei. E halucinant la ce asistam

Judecatorul Cristi Danilet sustine ca propunerea ministrului Justitiei privind o OUG pentru revizuirea dosarelor bazate pe protocoale si interceptari este o trasnaie, iar intreaga magistratura este siderata de afirmatiile lui Tudorel Toader. Aprecierile au fost facute de Danilet intr-o interventie la Digi 24, ulterior unei postari pe Facebook in care a sustinut ca dosarele in care s-au pronuntat sentinte definitive mai pot fi redeschise pe calea extraordinara de atac numita revizuire decat pentru motive aparute ulterior. Or, nu pot fi inventate cazuri de revizuire noi decat pentru dosare. noi, a precizat el.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )