Libnet.ro
UNICEF

19:16

Premierul Viorica Dancila a anuntat OUG pentru amnistie fiscala: 600.000 de romani vor fi iertati de datorii (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Viorica Dancila a anuntat OUG pentru amnistie fiscala: 600.000 de romani vor fi iertati de datorii (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de guvern de marti adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia fiscala pentru persoanele cu venituri modeste. Astfel prin aceasta masura. continuă pe B1

VIDEO Premierul Viorica Dancila, asteptata de protestatari si la Satu Mare: Fara mici si bere, PSD-ul piere

Premierul Viorica Dancila este asteptata de cateva zeci de protestatari si la Satu Mare. Jandarmii au format un cordon in fata protestatarilor, care scandeaza Fara mici si bere, PSD-ul piere si Sustineti hotii, va pleaca nepotii, transmite Mediafax. Cateva zeci de protestatari s-au adunat, sambata seara, la Satu Mare, unde este asteptata Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Unii vin cu jigniri, noi venim cu proiecte

Premierul Viorica Dancila a criticat astazi, la Galati, summitul informal al UE de la Sibiu si faptul ca nu au fost abordate subiecte precum ridicarea MCV si admitere ain Schengen. Ea vorbit despre programul de guvernare al PSD spunand: Unii vin cu jigniri, noi venim cu proiecte.

FOTO Viorica Dancila, vizita pe ascuns in Baia Mare. PSD Maramures a facut publica intalnirea doar dupa plecarea ei. Unde a fost premierul

Premierul Viorica Dancila s-a aflat, duminica, 12 mai, in Baia Mare, insa prezenta acesteia a fost semnalata abia ulterior. Dancila s-a aflat la Epicopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului cu ocazia decernarii titlului de cetatean de onoare al judetului Maramures pentru inalt Preasfintia Sa, Parintele Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale si Meridionale.

Viorica Dancila: Am cerut presedintelui Romaniei sa ceara aderarea la Spatiul Schengen pentru ca noi, romanii, sa stam la masa deciziilor. Nu am vazut aceste lucruri

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la mitingul PSD de la Galati, ca presedintele Klaus Iohannis nu reprezinta interesele romanilor. Totul in contextul in care Dancila sustine ca i-a cerut.

Viorica Dancila: Nu jignirile, nu huiduielile ne fac mai buni romani

Premierul Viorica Dancila participa duminica, la Festivalul Sambra Oilor din Huta Certeze, judetul Satu Mare. Nu jignirile, nu huiduielile ne fac mai buni romani. Adevaratii romani sunt oameni care.

Viorica Dancila: Nu a fost premier mai jignit decat mine. S-au gandit ca sunt femeie si voi ceda usor

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la o intalnire cu oameni de afaceri si reprezentanti ai administratiei publice din judetul Satu Mare, ca nu a fost prim-ministru mai jignit decat ea si, probabil, protestatarii s-au gandit ca, fiind femeie,.

Viorica Dancila anunta ca va adopta prin ordonanta de urgenta Codul administrativ

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la o intalnire cu oameni de afaceri si primari din judetul Satu Mare, ca Guvernul va adopta prin ordonanta de urgenta Codul administrativ, scrie Agerpres.

Viorica Dancila: Cred ca n-a fost prim-ministru mai jignit decat mine. Probabil s-au gandit ca sunt femeie si voi ceda usor

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, ca nu a fost prim-ministru mai jignit decat ea si ca, probabil, protestatarii s-au gandit ca, fiind femeie, va ceda usor. Declaratia a fost facuta la o int.

Guvernul a aprobat proiectul amnistiei fiscale pentru persoane fizice, prin care este dispus sa lase bugetul fara 1 miliard de lei

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobat proiectul de OUG privind unele masuri legate de deciziile de impunere emise recent de ANAF pentru anii 2014-2017. Este un act normativ in urma caruia unele persoane vor ajunge sa plateasca mai putin, iar altele deloc. UPDATE Proiectul a fost aprobat. Cei care au platit deja contributiile de sanatate vizate de OUG isi vor putea recupera banii, daca vor face solicitari in acest sens, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul finantelor, la finalul sedintei de Guvern.

Guvernul aproba proiectul amnistiei fiscale pentru persoane fizice, prin care este dispus sa lase bugetul fara 1 miliard de lei

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobat proiectul de OUG privind unele masuri legate de deciziile de impunere emise recent de ANAF pentru anii 2014-2017. Este un act normativ in urma caruia unele persoane vor ajunge sa plateasca mai putin, iar altii deloc.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )