Libnet.ro
UNICEF

13:00

Seful PSD, de acord cu ordonanta lui Toader pentru revizuirea sentintelor: Ideea este foarte buna

Hotnews Hotnews,
 Seful PSD, de acord cu ordonanta lui Toader pentru revizuirea sentintelor: Ideea este foarte buna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat, duminica seara, propunerea lui Tudorel Toader de a avansa o ordonanta de urgenta pentru revizuirea sentintelor bazate pe protocoale si interceptari ilegale ca fiind o idee foarte buna, precizand ca trebuie vazut daca o astfel de OUG este si eficienta. continuă pe Hotnews

Senatorul PSD Serban Nicolae, despre OUG pentru revizuirea sentintelor date pe protocoalele cu SRI: Ar deschide calea spre eliminarea suspiciunilor

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca o OUG pentru revizuirea sentintelor date pe protocoale si interceptari ilegale ar fi o solutie legislativa care sa deschida calea eliminarii.

Judecatorul Cristi Danilet, despre ordonanta lui Toader privind revizuirea sentintelor: ntreaga magistratura e siderata de afirmatiile ministrului Justitiei. E halucinant la ce asistam

Judecatorul Cristi Danilet sustine ca propunerea ministrului Justitiei privind o OUG pentru revizuirea dosarelor bazate pe protocoale si interceptari este o trasnaie, iar intreaga magistratura este siderata de afirmatiile lui Tudorel Toader. Aprecierile au fost facute de Danilet intr-o interventie la Digi 24, ulterior unei postari pe Facebook in care a sustinut ca dosarele in care s-au pronuntat sentinte definitive mai pot fi redeschise pe calea extraordinara de atac numita revizuire decat pentru motive aparute ulterior. Or, nu pot fi inventate cazuri de revizuire noi decat pentru dosare. noi, a precizat el.

Cristi Danilet desfiinteaza propunerea lui Tudorel Toader privind revizuirea condamnarilor definitive: Ideilea astea sunt TRASNITE!

Judecatorul Cristi Danilet reactoneaza dupa anuntul facut de ministrul Tudorel Toader privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor definitive date pe protocoalele.

Un fost presedinte CSM, despre OUG pentru revizuirea condamnarilor definitive: Nu e o chestiune care poate fi expediata atat de rapid cum face Tudorel Toader

Horatius Dumbrava, fost presedinte CSM, reactioneaza dupa anuntul lui Tudorel Toader privind adoptarea unei OUG pentru revizuirea sentintelor definitive date pe protocoale. Judecatorul considera ca ar mai.

Tariceanu, dupa anuntul lui Tudorel Toader privind revizuirea sentintelor definitive: Si vinovatii au dreptul la un proces corect!

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa anuntul facut de ministrul Tudorel Toader privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date pe.

Tariceanu, dupa anuntul lui Toader privind revizuirea sentintelor:Chiar si cei care sunt vinovati au dreptul la un proces corect

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi pentru Mediafax ca anuntul ministrului Justitiei privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date pe protocoale ar fi un demers foarte corect, pentru ca si vinovatii au dreptul la un proces corect.

Fost judecator CCR, despre OUG pentru revizuirea sentintelor: O propunere binevenita

Fostul judecator CCR, Toni Grebla, considera ca ordonanta de urgenta privind revizuirea sentintelor bazate pe protocoale sau interceptari este binevenita. Asta pentru ca, sustine fostul judecator, este.

Toni Neacsu, fost membru CSM, saluta o posibila OUG pentru revizuirea sentintelor bazate pe protocoalele cu Serviciile

Fostul membru CSM, Adrian Toni Neacsu, a transmis, pentru MEDIAFAX, referitor la OUG pentru revizuirea sentintelor bazate pe protocoale si interceptari ilegale, ca se impunea in mod obligatoriu deschiderea.

Procurorul care cere demisia lui Tudorel Toader: Pentru pastrarea reperelor mele morale, simt nevoia sa fac macar asta

Antonia Diaconu, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti si fost prim-procuror al Parchetelor de pe langa Judecatoria Pitesti si Judecatoria Topoloveni, a postat pe contul de Facebook un text legat de ultimele actiuni ale ministrului Tudorel Toader, text in care la final cere demisia ministrului Justitiei.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )