Libnet.ro
UNICEF

22:17

Cate miliarde de euro va primi Romania pentru Pactul Ecologic European. Ce se intampla cu minele din Valea Jiului

Adevărul Adevărul,
Cate miliarde de euro va primi Romania pentru Pactul Ecologic European. Ce se intampla cu minele din Valea Jiului

Pana in 2050, Europa trebuie sa devina primul continent neutru din punct de vedere climatic: sa nu emita mai mult dioxid de carbon decat poate absorbi natura. in urmatorii 7 ani, UE va aloca 250 de miliarde de euro pentru Green Deal. in afara de aceasta suma destinata mediului, care se imparte la toate statele UE, Romania va primi alte 750 de milioane de euro, destinate regiunilor miniere. in plus, Romania mai poate absorbi si alte miliarde. continuă pe Adevărul

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat.

Cum s-a pregatit Romania pentru coronavirus. Ministrul Florin Citu a oferit detalii importante

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, miercuri, ca un al doilea caz de infectare cu noulcoronavirusa fost confirmat la un cetatean roman, membru al echipajului pe vasul de croaziera Diamond Princess. Cum s-a pregatit Romania pentru coronavirus MAE mai precizeaza ca autoritatile locale au transmis ca toate persoanele prezente la bordul navei au fost supuse testelor .

Profit de 2,366 miliarde euro pentru BCE, in 2019

Profitul realizat de Banca Centrala Europeana BCE) in exercitiul financiar 2019 a crescut, in ritm anual, cu 790 de milioane de euro, la 2,366 de miliarde de euro, in principal datorita majorarii veniturilor generate de portofoliul in dolari si de cel de active achizitionate, dupa cum a informat, ieri, institutia financiara.

Zona euro pregateste terenul pentru mai multe stimulente fiscale

Ministrii de Finante din zona euro urmau sa discute, ieri, un document in care se solicita mai multe politici fiscale favorabile cresterii economice, o miscare ce ar putea determina Germania sa cheltuiasca mai mult pe fondul ingrijorarilor referitoare la incetinirea economiei, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )