Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dan Barna, dupa motiune: Vom merge cu pactul pentru anticipate

Adevărul Adevărul,
Dan Barna, dupa motiune: Vom merge cu pactul pentru anticipate

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca partidul va sustine, la consultarile de la Cotroceni, varianta alegerilor anticipate. continuă pe Adevărul

Dan Barna, despre motiune: Situatie volatila este pana in ultimul moment. imi pastrez optimismul

Liderul USR Dan Barna a afirmat miercuri seara, la Digi 24, referitor la motiunea de cenzura, ca situatia este volatila pana in ultimul moment, referindu-se la parlamentarii PSD care au revenit in partid, insa isi pastreaza optimismul ca cei 240 de alesi vor avea suficienta constiinta sa voteze pentru caderea Guvernului, potrivit Mediafax.

Dan Barna, dupa anuntul ca Victor Ponta vrea un nou guvern cu PSD: Vom vota impotriva premierului-calamitate Dancila, dar nu vom gira o guvernare a oamenilor care ne-au adus in situatia de azi

Dan Barna a precizat, luni, ca desi USR va vota impotriva Vioricai Dancila premierul-calamitate, nu va gira un alt guvern compus din oamenii care ne-au adus in situatia de azi. Declaratia.

Dan Barna, dupa ce a trecut motiunea de cenzura: Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, sustine ca votul dat pentru adoptarea motiunii de cenzura nu a fost unul impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere, ci a fost unul pentru rezolvarea.

Dan Barna, dupa ce a cazut Guvernul Dancila: Din acest moment se deschid caile catre alegeri anticipate

Parlamentul Romaniei a trecut astazi examenul de maturitate, prin adoptarea motiunii de cenzura, spune Dan Barna. Presedintele USR a declarat ca din acest moment Romania are drumul deschis catre alegeri.

Dan Barna, dupa ce a cazut Guvernul Dancila: Din acest moment se deschid caile catre alegerile anticipate

Parlamentul Romaniei a trecut astazi examenul de maturitate, prin adoptarea motiunii de cenzura, spune Dan Barna. Presedintele USR a declarat ca din acest moment Romania are drumul deschis catre alegeri.

Dan Barna, dupa ce a PICAT Guvernul: USR sustine ALEGERI ANTICIPATE in februarie sau martie. Acest lucru da incredere romanilor Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, dupa ce Guvernul Dancila a picat, ca partidul pe care il conduce sustine alegerile anticipate. Dizolvam parlamentul, iar in februarie sau martie puteam organiza.

Mircea Badea l-a facut PRAF pe Barna, dupa GAFA candidatului la prezidentiale

Mircea Badea a ras de Dan Barna, dupa ce candidatul la prezidentiale i-a cerut demisia Vioricai Dancila cu o zi inainte de votul de la motiunea de cenzura. Mircea Badea a zis despre Badea ca ramane fara .

Dan Barna, daca motiunea de cenzura va trece: Nu vom vota niciun Executiv din care sa faca parte PSD. Vom sustine un Guvern minoritar al liberalilor. PNL-USR este o foarte buna alianta care poate sa conduca Romania dupa alegeri

Liderul USR, Dan Barna, a dat detalii despre cum va actiona formatiunea pe care o conduce in cazul in care motiunea de cenzura de joi impotriva Guvernului Dancila va trece. Barna spune ca USR nu va sustine .

Dan Barna vrea cu orice pret alegeri anticipate in 2020

Liderul USR, Dan Barna, vrea alegeri anticipate cu orice pret, in 2020. Convins ca motiunea de cenzura va trece, candidatul USR la prezidentiale va merge la Cotroceni cu pactul propus de alianta USR PLUS pentru a .

MOTIUNE DE CENZURA. Dan Barna: Guvernul Dancila, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem sansa sa trecem examenul de bacalaureat in fata cetatenilor

Guvernul Dancila este cel mai incompetent din ultimii 30 de ani si trebuie demis cat mai rapid, a declarat Dan Barna, presedintele USR, in plenul Parlamentului, in timpul dezbaterilor privind adoptarea motiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )