Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dancila a facut o petitie online in care cere semnaturi pentru pactul anti-austeritate. Pe oamenii politici ai opozitiei nu ne putem baza

Hotnews Hotnews,
 Dancila a facut o petitie online in care cere semnaturi pentru pactul anti-austeritate. Pe oamenii politici ai opozitiei nu ne putem baza

O petitie online a fost lansata de Viorica Dancila care le cere romanilor sa semneze pentru pactul anti-austerite. in primele patru zile aceasta a fost semnata de 3. 300 de persoane. continuă pe Hotnews

Digi 24: REPORTAJ - Tragedia razboinicului Plesoianu in ultima zi de strangere de semnaturi pentru Cotroceni. Pe scut sau sub scut?

Trotuarul presarat de gropi cenusii din fata magazinului Unirea din Bucuresti arata ca un camp de lupta abandonat, pe care inca mai pot fi deslusite urmele unei batalii abia incheiate. Corturile multicolore unde, mai ieri, se strangeau semnaturi pentru candidatii la alegerile prezidentiale din 2019, zac acum abandonate. Cu doar cateva zile in urma, din aceste locuri strabateau zgomotele luptei politice pentru jiltul suprem de la Cotroceni.

SURSE B1.RO: PNL a strans 241 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

PNL a strans 241 de semnaturi pentru motiunea de cenzura, au declarat pentru B1. ro surse politice. Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, ar fi nevoie de cel putin 233 de voturi. in aceste.

Sunt 238 de semnaturi pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Tariceanu a facut anuntul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti ca pentru motiunea de cenzura au semnat pana in prezent 238 de parlamentari, dintre care 20 sunt din partea ALDE. in momentul acesta, din.

Plesoianu spune ca are doar 146.000 de semnaturi pentru candidatura la prezidentiale: Niste persoane anonime foarte dragute au vrut sa ma ajute cu zeci de mii de semnaturi produse la un minunat xerox color

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, cel care anuntase in iulie ca va candida ca independent la prezidentiale, a anuntat duminica dimineata ca a strans doar 146. 000 de semnaturi din cele 200. 000 de semnaturi necesare. Plesoianu spune ca niste anonimi binevoitori au vrut sa-l compromita cu zeci de mii de semnaturi ce l-ar fi dus peste pragul cerut la BEC, insa acestea erau produse la un minunat xerox color.

Orban anunta ca s-au strans deja peste 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, anunta ca a reusit sa stranga peste 233 de semnaturi din partea parlamentarilor pentru depunerea unei motiuni de cenzura, acesta fiind numarul de voturi care ar putea duce la caderea Guvernului. Orban spune ca sunt antamate discutii cu 240 de parlamentari care ar semna motiunea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )