Libnet.ro
UNICEF

05:00

Iohannis, despre realizarile sale: Prin Pactul pentru Aparare, Romania a ajuns intr-o pozitie foarte respectata in NATO, iar prin Summit de la Sibiu le-am aratat liderilor europeni fata frumoasa a tarii (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, despre realizarile sale: Prin Pactul pentru Aparare, Romania a ajuns intr-o pozitie foarte respectata in NATO, iar prin Summit de la Sibiu le-am aratat liderilor europeni fata frumoasa a tarii (VIDEO)

Klaus Iohannis a insistat, din nou, ca nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dancila pentru ca PSD nu merita sa fie legitimat. El a acuzat-o pe contracandidata sa ca doar mimeaza democratia. intrebat de. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre realizarile mandatului de presedinte: Cea mai mare este chiar ultima

Presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a declarat vineri ca alte realizari ale mandatului sau au fost Pactul pentru alocarea a 2% din PIB pentru Aparare si Summitul de la.

Klaus Iohannis a dat cartile pe fata. Adevarul despre casele sale: Cred ca lumea s-a convins pana acum

Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a sustinut, miercuri, o conferinta de presa la sediul central al partidului pe care il reprezinta, in cadrul careia a raspuns mai multor intrebari adresate de jurnalisti. Printre altele, presedintele a vorbit si despre acuzele care i se aduc in ceea ce priveste bogatia declaratiei sale de .

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Iohannis, despre atacurile PSD: Se vede fata foarte urata a PSD. improasca venin, minciuni, fake news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri seara, ca prin atacurile pe care reprezentantii social-democrati le au la adresa liberalilor se poate observa fata urata a PSD.

Iohannis, despre demisia Guvernului de la Chisinau: E indreptata impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca demersul initiat de Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) de inlaturare a Guvernului Maia Sandu, intr-un moment esential pentru reforma Justitiei, este indreptat impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai.

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Prezent vineri, 15 noiembrie, in orasul Baia Mare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat si la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa.

Iohannis, despre invitatia la dezbatere adresata de Dancila: Eu merg la intalnirea de marti

Klaus Iohannis a declarat vineri seara, intrebat daca va da curs invitatiei prezidentiabilului PSD Viorica Dancila la o dezbatere duminica la TVR, ca va merge la intalnirea pe care o va organiza marti cu politologii, presa si formatorii de opinie.

Iohannis, despre revocarea Laurei Codruta Kovesi: A fost un moment greu cand am semnat acel decret

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca semnarea decretului de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA a reprezentat un moment greu, de care Romania nu avea nevoie. Pe de alta parte,.

Klaus Iohannis despre cele 6 case: Doamna Dancila este prost informata. Sunt 5 case(VIDEO)

Cele 6 acum 5) case au fost cumparate legal si cinstiti, si nu am avut niciodata dosar penal penal, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. Este o.

Iohannis, despre revocarea lui Kovesi: A fost un moment greu cand am semnat acel decret (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca a avut mai multe discutii de-a lungul timpului cu Laura Codruta Kovesi. Totusi, a refuzat sa spuna daca intr-adevar i-a cerut demisia acesteia, asa cum s-a speculat in spatiul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )