Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre realizarile mandatului de presedinte: Cea mai mare este chiar ultima

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre realizarile mandatului de presedinte: Cea mai mare este chiar ultima

Presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a declarat vineri ca alte realizari ale mandatului sau au fost Pactul pentru alocarea a 2% din PIB pentru Aparare si Summitul de la. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Prezent vineri, 15 noiembrie, in orasul Baia Mare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat si la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa.

Klaus Iohannis despre cele 6 case: Doamna Dancila este prost informata. Sunt 5 case(VIDEO)

Cele 6 acum 5) case au fost cumparate legal si cinstiti, si nu am avut niciodata dosar penal penal, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. Este o.

News alert! Iohannis a vorbit despre cea mai mare realizare in mandatul sau

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca cea mai mare realizare a mandatului sau a fost inl.

Iohannis, despre realizarile sale: Prin Pactul pentru Aparare, Romania a ajuns intr-o pozitie foarte respectata in NATO, iar prin Summit de la Sibiu le-am aratat liderilor europeni fata frumoasa a tarii (VIDEO)

Klaus Iohannis a insistat, din nou, ca nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dancila pentru ca PSD nu merita sa fie legitimat. El a acuzat-o pe contracandidata sa ca doar mimeaza democratia. intrebat de.

Klaus Iohannis, despre alegerile prezidentiale: PSD a avut cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani. A reusit sa ne duca pe toti intr-o stare de disperare

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, va sustine miercuri, incepand cu ora 18,00, o conferinta de presa la sediul central al PNL impreuna cu liderii liberali. De asemenea,.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Iohannis, despre revocarea lui Kovesi: A fost un moment greu cand am semnat acel decret (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca a avut mai multe discutii de-a lungul timpului cu Laura Codruta Kovesi. Totusi, a refuzat sa spuna daca intr-adevar i-a cerut demisia acesteia, asa cum s-a speculat in spatiul.

Ce sa dezbata Klaus Iohannis cu Viorica Dancila, despre cum se pun gogosarii in otet pentru iarna?

Mare suparare, mare, generata de refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dancila. Candidatul Dancila a declarat ca vrea sa vorbeasca despre realizarile din mandatul sau de premier. Doar ca nu acesta ar fi subiectul dezbaterii. Ci abilitatile, calitatile, cunostintele, competentele, pe care trebuie sa le aiba un viitor sef de stat.

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

Basescu: Garantez ca presedintele Iohannis are votul meu, dar acest refuz de a avea macar o intalnire cu Dancila nu e cea mai buna solutie (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca dezbaterile erau necesare in aceasta campanie pentru prezidentiale. Potrivit fostului sef de stat, Klaus Iohannis practic nu are adversar in cursa pentru un nou mandat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )