Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Fifor: Un milion de romani au semnat Pactul pentru bunastare propus de PSD

Adevărul Adevărul,
Mihai Fifor: Un milion de romani au semnat Pactul pentru bunastare propus de PSD

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat luni pe Facebook cu un milion de roman si-au aratat sustinerea fata de masurile propuse de PSD si ca au semnat Pactul pentru bunastare. inafara de social-democrati, niciun alt partid nu a semnat pactul. continuă pe Adevărul

MIHAI FIFOR: Romania ramane cel mai solid sustinator al eforturilor Republicii Moldova in parcursul sau european

Romania ramane cel mai solid sustinator al eforturilor Republicii Moldova in parcursul sau european, a transmis sambata vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice, Mihai Fifor, care a avut o intrevedere, la Palatul Victoria, cu o delegatie a Parlamentului Republicii Moldova, condusa de vicepresedintele Monica Babuc.

Cum a ratat Mihai Fifor trei functii cu greutate: vicepremier, ministru de Interne si comisar european

Mihai Fifor, unul dintre oamenii de incredere ai premierului Viorica Dancila, a ratat sefia Ministerului de Interne, fiind respins de Klaus Iohannis. La pachet, a pierdut si functia de vicepremier pentru parteneriate strategice, dupa o decizie a CCR. A fost pe lista scurta pentru portofoliul de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Rovanei Plumb, insa a fost pirdut la vot in partid desemnarea. A ramas secretar general al PSD.

Mihai Fifor, critici la adresa lui Victor Ponta: in 2015 era doar o poza pusa in geam. Munca o faceau altii, cei pe care acum ii denigreaza

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat luni dimineata pe liderul PRO Romania,Victor Ponta, despre care spune ca este un cameleon. Mihi Fifor il critica in termeni duri pe fostul.

Mihai Fifor: Spre deosebire de Victor Ponta, eu nu sunt cameleon. in 2015 era doar o poza pusa in geam

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat luni dimineata pe fostul coleg de partid Victor Ponta, despre care spune ca este un cameleon. Fifor il critica pe liderul Pro Romania ca in 2015 se laudat cu o munca care nu-i apartinea. Munca o faceau altii, cei pe care acum ii denigreaza. Ca asa fac cameleonii, a subliniat social-democratul.

Polonia a semnat contractul pentru construirea unui canal spre Baltica, pentru a nu mai avea nevoie de autorizatie de trecere de la Rusia

Consortiul polono-belgian NDI-Besix a semnat vineri un contract de 230 de milioane de euro cu autoritatile poloneze pentru a construi un canal care sa permita accesul in portul polonez Elblag din zona baltica fara a mai trece prin apele teritoriale rusesti, scrie AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )