Libnet.ro
UNICEF

19:30

Premierul Viorica Dancila: Opozitia nu e in stare sa isi asume pactul pentru bunastare, cum nu e in stare sa se puna de acord asupra motiunii de cenzura

B1 B1,
Premierul Viorica Dancila: Opozitia nu e in stare sa isi asume pactul pentru bunastare, cum nu e in stare sa se puna de acord asupra motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila a reclamat, marti seara, faptul ca a mai trecut o zi fara ca partidele politice din Romania sa semneze pactul privind bunastarea romanilor. in plus, sefa Guvernului a mai. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila: Vreau ca toate partidele politice din Romania sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a condamnat, luni seara, partidele politice din Opozitie, pe motiv ca acestea au refuzat sa semneze pactul propus de PSD privind bunastarea romanilor. Am propus, la sfarsitul.

Dancila, despre pact: Partidele din opozitie nu sunt in stare sa isi asume acest angajament de bun-simt

Premierul Viorica Dancila a declarat ca orice partid care vrea sa ajunga la guvernare cu bune intentii nu ar trebui sa se teama sa semneze Pactul pentru bunastarea romanilor. Premierul a mai precizat ca a trecut inca o zi de indiferenta si dispret pentru ce ar trebui sa fie o asumare ferma ca vor continua masurile pentru cresterea nivelului de trai, iar partidele din opozitie nu sunt capabile sa inteleaga si sa-si asume acest angajament.

VIORICA DANCILA: Prin implicare, curaj si determinare veniturile tuturor romanilor au crescut

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca masurile luate de guvern au dus la cresterea veniturilor tuturor romanilor, iar seniorii Romaniei au in prezent pensii care au crescut in medie cu 55% fata de decembrie 2016.

Un grup parlamentar a semnat pactul propus de Viorica Dancila. Premierul le ceruse partidelor sa-si ia angajamentul ca nu vor taia pensiile si salariile

Grupul parlamentar al minoritatilor nationale, prin deputatul Varujan Pambucciana, a semnat luni pactul propus de premierul Viorica Dancila, potrivit stiripesurse. ro. Vestea vine in contextul in care sefa.

Victor Ponta anunta ca sustine Pactul propus de Viorica Dancila. Mesajul a venit de pe adresa lui Liviu Dragnea

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca a primit de la premierul Viorica Dancila Pactul national pentru bunastarea romanilor, urmand sa le propuna colegilor sai sa-l semneze si sa-l.

Victor Ponta anunta ca semneaza pactul propus de Viorica Dancila: Am luat foarte in serios propunerea desi mailul apare ca fiind trimis de Liviu Dragnea - Cabinet Presedinte

Liderul ProRomania, Victor Ponta, a anuntat ca va propune colegilor sai sa sustina Pactul National propus de premierul Viorica Dancila. in meesajul de pe Facebook in care a anuntat ca a primit aceasta.

Dancila face o declaratie despre pactul pentru bunastare pe care l-a propus partidelor

Premierul Viorica Dancila face o declaratie, luni, la sediul PSD, despre pactul pentru bunastare pe .

Klaus Iohannis, despre pactul propus de Viorica Dancila: Ideea este buna daca vine dupa o validare. Ce se face acum cu acest pact sunt actiuni electorale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca ideea de pact, propusa de premierul Viorica Dancila, este una buna, dar daca aceasta vine dupa o validare. in contextul in care sefa PSD a lansat ideea ac.

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

Digi24: Viorica Dancila pleaca la New York pentru fotografii de campanie

Premierul Viorica Dancila va pleca in ultima saptamana din septembrie in Statele Unite ale Americii, unde va participa la o intalnire cu oamenii de afaceri din New York, organizata de Camera de Comert Romano-Americana, potrivit unui document obtinut de Digi24. Potrivit surselor Digi24, premierul incearca sa obtina intrevederi cu oficiali americani, in incercarea de a puncta in campania electorala cu o fotografie care sa o valideze drept partener al SUA.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )