Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, reactie incisiva dupa apelul lui Dancila catre Opozitie: Va dau eu pact, pactul pentru eliberarea Romaniei de hotii din PSD. Timpul nesimtitilor a expirat! Premierul ceruse un acord privind bunastarea romanilor

B1 B1,
Rares Bogdan, reactie incisiva dupa apelul lui Dancila catre Opozitie: Va dau eu pact, pactul pentru eliberarea Romaniei de hotii din PSD. Timpul nesimtitilor a expirat! Premierul ceruse un acord privind bunastarea romanilor

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a reactionat incisiv, dupa ce premierul Dancila a lansat un apel catre Opozitie privind semnarea unui pact pentru. continuă pe B1

Rares Bogdan, despre schimbarea lui Tariceanu: S-a transformat in Dide. E mai agresiv cu doamna Dancila decat e Marian Morosanu (VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a facut mai multe glume despre schimbarea brusca a lui Tariceanu, de dupa iesirea de la guvernare, afirmand ca a ajuns sa fie mai agresiv si de cat protestatarii.

Rares Bogdan: PNL nu va taia pensiile, dar le va impozita pe cele speciale. Nu va anula voucherele de vacanta, ci le va oferi si catre companii private Cum ii raspunde eurodeputatul lui Dancila (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a explicat luni seara, in direct pe B1TV, ca formatiunea liberala nu are de gand sa taie pensiile, in ciuda afirmatiilor.

Rares Bogdan, declaratie-soc: Nu colaborez cu Ponta si Tariceanu

Rares Bogdan a lansat un nou atac la adresa liderilor ALDE si Pro Romania, dupa ce Daniel Zamfir a afirmat ca Ludovic Orban si Raluca Turcan au avut mai multe intalniri cu Calin Popescu.

PNL depune motiunea de cenzura, in urmatoarele doua saptamani. Rares Bogdan: Tariceanu, mai critic la adresa PSD decat Malin Bot, Cristi Dide si Marian Ceausescu. Sa o voteze si el, si Ponta, si Hunor (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, in direct pe B1TV, ca liberalii vor depune motiunea de cenzura, in urmatoarele doua saptamani. Eurodeputatul a precizat ca formatiunea din care face.

Rares Bogdan: Nu vad PNL stand la masa guvernamentala, intr-un eventual cabinet, alaturi de cei din ALDE si din Pro Romania (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu vede PNL stand umar la umar, intr-un viitor guvern, alaturi de cei din ALDE sau Pro.

Rares Bogdan (PNL): Eu nu voi sta la aceeasi masa cu Tariceanu si Ponta

Prim-vicepresedinte PNL, Rares Bogdan, nu este de acord cu negocieri ale partidului din care face parte cu ALDE sau Pro Romania. Bogdan a precizat ca el nu va sta la masa cu Victor Ponta sau Calin Popescu.

CTP, reactie fabuloasa, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va colabora iar cu Darren Cahill: E capsomana!

Cristian Tudor Popescu a oferit o reactie fabuloasa, dupa ce Simona Halep a anuntat ca va colabora din nou cu antrenorul Darren Cahill. Gazetarul este de parere ca cei doi vor face o echipa buna in noul sezon si ca numarul 6 WTA va face in continuare performanta in tenis. CTP, despre Simona Halep: Nu .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )