Libnet.ro
UNICEF

22:30

Viorica Dancila spune ca va sustine un nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila spune ca va sustine un nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare

Viorica Dancila a declarat, inainte de evenimentul de lansare a candidaturii la alegerile prezidentiale, ca atat ea, cat si PSD vor sustine formarea unui nou Guvern daca PNL va semna pactul pentru bunastare pe care l-a propus. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila spune ca are o brosa speciala pentru campania electorala: inima romaneasca

Viorica Dancila a venit sambata la lansarea candidaturii sale la alegerile prezidentiale cu o noua brosa despre care spune ca este speciala, pentru ca este inima romaneasca, si ca o va purta pe intreaga perioada a campaniei electorale.

Va ramane sau nu Viorica Dancila premier interimar. Ce crede senatorul PNL Daniel Fenechiu (VIDEO)

Ludovic Orban va conduce delegatia PNL, care va fi completata, cel mai probabil, de Florin Citu si Raluca Turcan, liderii celor doua grupuri parlamentare, si Rares Bogdan, prim-vicepresedintele formatiunii, a.

Consultari la Cotroceni pentru formarea unui nou guvern Orban: PNL e pregatit sa preia guvernarea Barna vrea anticipate, Kelemen si Tariceanu nu, Tomac spune ca nu se pot face

La consultarile de la Cotroceni, liberalii au fost singurii care s-au aratat dispusi sa-si asume guvernarea dupa demiterea Cabinetului Dancila prin motiunea de cenzura. USR a pledat pentru anticipate, varianta sustinuta si de Pro Romania. UDMR si ALDE s-a declarat impotriva, iar PMP a sustinut ca acestea nu pot fi organizate in acest moment.

Sapte membri ai CSM ii cer Liei Savonea sa sesizeze CCR privind inregistrarile in care Viorica Dancila vorbeste despre Sectia speciala ca miza a motiunii: Premierul stirbeste grav independenta autoritatii judecatoresti

Sapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii ii cer presedintelui CSM, Lia Savonea, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu inregistrarile aparute in spatiul public in care premierul Viorica Dancila spune la o sedinta cu parlamentarii PSD ca mizele motiunii de cenzura sunt legate de dosare, de sectia speciala, de numirea procurorilor. Cei sapte membri ai CSM considera ca prin aceste afirmatii Viorica Dancila stirbeste in mod grav independenta autoritatii judecatoresti si demonstreaza ca Guvernul si-a arogat competenta constitutionala a autoritatii judecatoresti.

Dancila, intrebata daca ar sustine un guvern PNL: Daca semneaza, vom sustine

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca, daca intr-adevar reprezentantii PNL nu vor sa taie pens.

Viorica Dancila face anuntul: Conditia pentru ca PSD sa voteze un nou Guvern

Viorica Dancila anunta ca PSD va vota investirea unui nou Guvern, format din partidele care au votat motiunea de cenzura, cu conditia sa nu existe nicio taiere de pensii sau de salarii. Daca liberalii.

VIORICA DANCILA: Dan Nica nu a fost respins de Comisia Europeana

Premierul Viorica Dancila sustine ca propunerea lui Dan Nica pentru postul de comisar european nu a fost respinsa. Cei din Parlamentul European din opozitie am vazut ca spun orice, unii dintre ei, pentru a strica imaginea Romaniei. Am vazut ce spune Siegfried Muresan, am vazut ce spun ceilalti. ) Respect deciziei Comisiei Europene. Purtatorul de cuvant nu a spus acest lucru, afirma Dancila.

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut.

VIDEO Viorica Dancila si-a lansat candidatura la Cotroceni: Aceste forte cu care luptam acum vor distrugerea PSD Firea: Nu fiti tristi, ce nu te doboara, te intareste Ciolacu: Cei care au tradat vor primi rasplata mai repede decat se asteapta

In prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila si-a lansat candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, in prezenta catorva mii de pesedisti carora le-a vorbit despre fortele care vor distrugerea PSD si pentru care motiunea de cenzura a fost doar primul pas dintr-un plan elaborat si meschin. L-a atacat din nou pe Klaus Iohannis, cel mai toxic presedinte, care i-a sacrificat pe romani din ambitia de a obtine un nou mandat, si a invocat zece masuri pe care le-ar lua daca ar ajunge la Cotroceni, una dintre ele fiind transformarea Administratiei prezidentiale intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

Viorica Dancila, despre iesirea grosolana a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1.ro: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )