Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ordinea candidatilor pe buletinele de vot. Iohannis e pe primul loc, Cumpanasu, pe ultimul

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ordinea candidatilor pe buletinele de vot. Iohannis e pe primul loc, Cumpanasu, pe ultimul

Biroul Electoral Central BEC) a stabilit ordinea pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale. Primul candidat pe buletinul de vot este Klaus Iohannis, urmat de Theodor Paleologu, Dan Barna, Kelemen Hunor si V. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2019. BEC a decis ordinea pe buletinele de vot. Cine e pe primul loc

Biroul Electoral Central BEC) a decis ordinea pe buletinele de vot a candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Ordinea a fost stabilita sambata, prin tragere la sorti. Presedintele Klaus Iohannis va fi pe primul loc pe buletinele de vot, in timp ce Alexandru Cumpanasu va fi ultimul. BEC a decis ordinea pe buletinele de vot pentru .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. El este cel mai sarac si cel mai tanar candidat la prezidentiale din 2019. Declaratia sa de avere este aproape goala

14 candidati se bat pentru fotoliul de la Cotroceni din acest an. Daca unii se bucura de averi colosale, conform propriilor lor declaratii de avere, exista si o.

BEC a decis ordinea pe buletinele de vot la prezidentiale. Iohannis, pe prima pozitie. Cumpanasu, pe ultima

Surse din Biroul Electoral Central au dezvaluit jurnalistilor de la Adevarul care va fi ordinea candidatilor pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

Ludovic Orban, prima reactie dupa anuntul BEC. Ordinea candidatilor de pe buletinul de vot de la alegerile prezidentiale din noiembrie a fost trasa la sorti, sambata

Ludovic Orban, presedintele PNL, a oferit prima reactie publica, dupa ce Biroul Electoral Central a anuntat ordinea finala de pe buletinul de vot a candidatilor de la alegerile prezidentiale din.

BEC a stabilit ordinea candidatilor la alegerile prezidentiale pe buletinele de vot

Biroul Electoral Central BEC) a stabilit, sambata, ordinea candidatilor pe buletinele de vot pentru alegerile prezidentiale. Aceasta a fost stabilita prin tragere la sorti.

BEC a decis ordinea pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale. Iohannis, Paleologu, Barna, Kelemen si Dancila, pe primele 5 pozitii

Biroul Electoral Central BEC) a stabilit, sambata, prin tragere la sorti, ordinea pe buletinele de vot a candidatilor la alegerile prezidentiale. Primul candidat clasat pe buletinul de vot este Klaus Iohannis, urmat de Theodor Paleologu, Dan Barna, Kelemen Hunor si Viorica Dancila.

Biroul Electoral Central stabileste astazi, prin tragere la sorti, ordinea pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central BEC) stabileste, sambata, prin tragere la sorti, ordinea candidatilor pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale din data de 10 noiembrie. Au fost admise candidaturile a 14 persoane, reprezentanti ai unor partide sau independenti. in cursa electorala intra actualul presedinte, Klaus Iohannis si actualul premier, Viorica Dancila, care detine si functia de presedinte al PSD.

Biroul Electoral Central stabileste, astazi, prin tragere la sorti, ordinea pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central BEC) stabileste, vineri, prin tragere la sorti, ordinea candidatilor pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale din data de 10 noiembrie. Au fost admise candidaturile a 17 persoane, reprezentanti ai unor partide sau independenti. in cursa electorala intra actualul presedinte, Klaus Iohannis si actualul premier, Viorica Dancila, care detine si functia de presedinte al PSD. Au mai fost admise candidaturile unor presedinti de partide - Dan Barna, presedinte USR, dar care candideaza din partea Aliantei 2020 USR-PLUS si Kelemen Hunor, presedintele UDMR. Mai intra in cursa prezidentiala un actor - Mircea Diaconu, un fost europarlamentar - Catalin Ivan, mai multi fosti ministri - Theodor Paleologu si Bogdan Stanoevici, un fost deputat - Ninel Peia, dar si un fost senator - Viorel Catarama.

BEC a stabilit ordinea candidatilor la prezidentiale pe buletinele de vot

Biroul Electoral Central BEC) a stabilit, sambata, ordinea candidatilor pe buletinele de vot pentru.

BEC stabileste ordinea pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale. 17 candidati in lupta pentru Cotroceni

Update:Biroul Electoral Central BEC) a decis sa stabileasca, sambata, prin tragere la sorti, ordinea candidatilor pe buletinele de vot la alegerile prezidentiale din data de 10 noiembrie. BEC va efectua.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )