Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Theodor Paleologu, despre motiunea de cenzura: Singura intrebare este daca vor trada unii din opozitie

B1 B1,
EXCLUSIV Theodor Paleologu, despre motiunea de cenzura: Singura intrebare este daca vor trada unii din opozitie

EXCLUSIV Theodor Paleologu, candidat sustinut de PMP la alegerile prezidentiale, a comentat in exclusivitate pentru B1. RO ce crede ca se va intampla joi la motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica. continuă pe B1

Theodor Paleologu, critici dure la adresa contracandidatilor: Sunt niste gropari ai democratiei PSD-ul nu poate castiga alegerile, decat daca intra un Vadim in turul doi

EXCLUSIV ONLINE Theodor Paleologu a vorbit miercuri seara in cadrul dezbaterii Studentii fata in fata cu liderii politici despre alegerile prezidentiale din acest an si despre principalii sai.

Calin Popescu-Tariceanu, despre motiunea de cenzura: Va trece. O vad pe Dancila foarte disperata

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca motiunea de cenzura va trece si ca premierul Viorica Dancila isi face singura curaj in conditiile in care, in prezent, opozitia este mai.

Theodor Paleologu (PMP): Afectiunea si respectul meu pentru Mihai Sora au ramas nestirbite

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a subliniat ca afectiunea si respectul sau pentru Mihai Sora au ramas nestirbite, in contextul in care aparitia filosofului.

Adrian Nastase, anunt despre motiunea de cenzura. Cine ar castiga de pe urma ei

Adrian Nastase reactioneaza pe tema motiunii de cenzura ce ar urma sa fie votata joi de Parlament. Sper ca motiunea de cenzura sa nu fie votata. Acceptarea ei ar crea si mai mult haos, in conditiile in care,.

Ministrul Sanatatii, despre motiunea de cenzura: Am convingerea ca nu va trece

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca are convingerea ca motiunea de cenzura, care va fi dezbatuta joi in Parlament, nu va trece. Eu cred ca nu va trece, dar vom vedea. Eu cred ca in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )