Libnet.ro
UNICEF

08:30

Paleologu, despre Dancila: Cei pe care Dumnezeu vrea sa ii piarda, mai intai ii innebuneste (VIDEO)

B1 B1,
Paleologu, despre Dancila: Cei pe care Dumnezeu vrea sa ii piarda, mai intai ii innebuneste (VIDEO)

Candidatul la alegerile prezidentiale din partea Partidului Miscarea Populara, Theodor Paleologu, o ataca dur pe Viorica Dancila, despre care spune ca da impresia ca nu mai are simtul realitatii,. continuă pe B1

Petre Daea a strarnit hohote de ras pe holul Parlamentului. Ce a spus despre cei care au tradat partidul

Petre Daea a strarnit hohote de ras pe holul Parlamentului cu o declaratie in stilul caracteristic. Mana nasului nu trebuie murdarita, a spus Daea, referindu-se la cei care au tradat partidul. Motiunea.

Ministrul Finantelor, anunt important pentru toti cei care fac agricultura

Statul va acoperi diferenta dintre media finantarilor din Europa si costul de finantare din Romania, pentru toti cei care fac agricultura, a declarat, miercuri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la.

Codrin Stefanescu, reactie dupa esecul Guvernului Dancila. Ce spune despre situatia in care a ajuns PSD

Codrin Stefanescu a reactionat, in direct la un post de televiziune, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. Fostul secretar general al PSD este de parere ca Guvernul condus de Viorica Dancila a picat din cauza tradarilor din interiorul partidului. El a vorbit despre toate fortele din Romania care s-au unit impotriva .

ALERTA! UN NOU TEST pentru romanii care trebuie sa iSI SCHIMBE PERMISUL AUTO, dar si pentru cei care vor sa devina SOFERI

Vesti proaste pentru soferii din Romania care trebuie sa isi schimbe permisul, dar si pentru cei care vor sa obtina permisul auto! Un test in plus o sa va dea mari batai de cap.

Pilda Zilei, cu Lidia Fecioru. Cum ne comportam cu cei care ne-au gresit

Lidia Fecioru a dezvaluit pilda zilei la emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3. Sa ai atitudine frumoasa chiar si fata de oamenii care sunt rai cu tine. Nu pentru ca ei ar merita, dar doar.

Sanctiuni mai dure, incepand de astazi, pentru cei care folosesc telefon in timpul condusului

Persoanele care scriu mesaje, transmit live, filmeaza sau vorbesc la telefon in timpul condusului vor fi sanctionate, incepand de sambata, cu amenzi mai mari si puncte de penalizare. Daca in timp ce folosesc telefonul incalca si alte reguli de circulatie, conducatorii auto vor fi sanctionati si cu suspendarea pentru 30 de zile a dreptului de a conduce.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )