Libnet.ro
UNICEF

10:45

Paleologu: il sustin pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, pentru ca e perseverent si lupta pentru o cauza. Greseala mare politica e ca i-au suflat partidul de sub nas (VIDEO)

B1 B1,
Paleologu: il sustin pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, pentru ca e perseverent si lupta pentru o cauza. Greseala mare politica e ca i-au suflat partidul de sub nas (VIDEO)

Theodor Paleologu a declarat, pentru B1 TV, ca il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei deoarece este perseverent, de mai bine de zece ani se lupta pentru o cauza, iar acest lucru trebuie recunoscut. continuă pe B1

Nicusor Dan: Bucurestiul e, practic, in incapacitate de plata. Trebuie luate masuri dureroase (VIDEO)

Nicusor Dan a declarat, pentru B1 TV, ca Bucurestiul este, practic, in incapacitate de plata si, pentru a iesi din aceasta situatie, noul primar va trebui sa ia niste masuri dureroase. Bucurestiul e.

Sondaj PLUS: Candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei o intrece pe Gabriela Firea Nicusor Dan, cu un procent peste Vlad Voiculescu

Bucurestenii ar vota candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei in defavoarea candidatului PSD, potrivit datelor unui sondaj prezentat de Vlad Voiculescu, candidatul sustinut de partidul lui Dacian Ciolos. Daca pentru Primarie ar candida, din partea Aliantei, Nicusor Dan, acesta ar obtine 36% din voturi. in cazul in care candidat ar fi Vlad Voiculescu acesta ar fi ales de 35% dintre bucuresteni.

SONDAJ: Nicusor Dan ar obtine 36% din voturi pentru Primaria Capitalei. Candidatul USR-PLUS o depaseste pe Gabriela Firea

Nicusor Dan ar obtine 36% dintre voturi daca ar candida pentru functia de primar ar Capitalei din partea Aliantei USR-PLUS, potrivit rezultatelor unui sondaj prezentat de Vlad Voiculescu, sustinut de.

Nicusor Dan: Nu numai ca nu a facut nimic ca sa reduca poluarea, dar Primaria a luat masuri care duc la accentuarea poluarii in Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei, a prezentat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, o situatie a proiectelor neindeplinite de administratia Firea privind imbunatatirea.

Nicusor Dan: Mi-as dori sa ma sustina PNL. Refuz reintrarea in USR Despre solicitarea PLUS de a semna un acord privind candidatul unic al Aliantei la Primaria Capitalei: Sunt om de onoare, nu imi trebuie angajament scris (VIDEO)

Vlad Voiculescu, candidatul sustinut de PLUS pentru Primaria Capitalei, a declarat, marti, ca il va sustine pe Nicusor Dan pentru functia de edil al Bucurestiului, daca ar fi desemnat drept candidat al.

Nicusor Dan si Vlad Voiculescu, in lupta pentru poll-position la functia de primar al Capitalei

Bucurestenii ar vota candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei in defavoarea candidatului PSD, potrivit datelor unui sondaj prezentat de Vlad Voiculescu, candidatul sustinut de partidul lui Dacian Ciolos.

Nicusor Dan ii raspunde lui Vlad Voiculescu, care i-a cerut un acord scris privind un candidat unic USR-PLUS : Sunt un om de onoare, nu e nevoie sa semnez

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, ii raspunde contracandidatului sau Vlad Voiculescu, care i-a cerut un angajament scris prin care sa renunte la candidatura daca nu este desemnat candidat al Aliantei USR-PLUS. Nicusor Dan a spus ca nu este nevoie sa semneze un acord scris pentru sustinerea unui candidat comun cu PLUS deoarece este om de onoare. De asemenea, Nicusor Dan a mai spus ca exista o singura situatie in care va renunta la candidatura - cea in care opozitia va avea un candidat unic.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea a esuat in reducerea poluarii din Capitala

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este vinovata pentru gradul actual de poluare a aerului din municipiul Bucuresti, a afirmat, ieri, deputatul independent Nicusor Dan, cel care isi doreste sa devina candidat unic al dreptei politice pentru Primaria municipiului Bucuresti.

Vlad Voiculescu si Nicusr Dan pe primul loc in optunile pentru Primaria Capitalei

Vlad Voiculescu si Nicusor Dan, cei doi candidati propusi de PLUS, respectiv USR, pentru functia de primar al Bucurestiului, sunt la aproape la egalitate in preferintele alegatorilor din Capitala, care ar vota majoritar pentru candidatul Aliantei USR PLUS, arata o cercetare sociologica realizata la comanda PLUS.

Nicusor Dan isi respecta intelegerile chiar daca nu exista acord scris

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de USR la alegerile pentru Primaria Capitalei, a declarat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )