Libnet.ro
UNICEF

00:06

Paleologu: Voi vota impotriva lui Dancila. Ma astept la un scor zdrobitor

Hotnews Hotnews,
 Paleologu: Voi vota impotriva lui Dancila. Ma astept la un scor zdrobitor

Theodor Paleologu, care a candidat pentru presedintie din partea PMP, spune ca va merge la vot si va vota impotriva Vioricai Dancila si se asteapta ca majoritatea celor care au optat pentru el in primul tur al alegerilor sa ii urmeze exemplul. el mai spune ca se asteapta ca Iohannis sa castige in fata candidatului PSD cu un scor zdrobitor. continuă pe Hotnews

Theodor Paleologu: Voi vota impotriva Vioricai Dancila. Ma astept la un scor zdrobitor

Theodor Paleologu, fost prezidentiabil din partea PMP, a precizat ca inturul al doilea al alegerilor prezidentiale va vota impotriva candidatului PSD, Viorica Dancila, subliniind ca in primul tur.

Paleologu: Voi vota impotriva Vioricai Dancila Ma astept la un scor zdrobitor

Theodor Paleologu, fost prezidentiabil din partea PMP, a sustinut ca la turul al doilea al alegerilor prezidentiale va vota impotriva candidatului PSD, Viorica Dancila. Paleologu si-a exprimat convingerea ca.

Theodor Paleologu a anuntat ca va vota duminica, dar va fi un vot impotriva Vioricai Dancila

Theodor Paleologu, care a candidat la prezidentiale din partea PMP, anunta ca duminica, in al doilea tur al alegerilor, nu va da un vot pentru, ci va vota impotriva reprezentantei PSD, Viorica Dancila.

Theodor Paleologu a anuntat ca va vota duminica, dar va fi un vot impotriva Vioricai Dancila

Fostul prezidentiabil al PMP Theodor Paleologu anunta ca va vota duminica, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, dar va fi un vot impotriva Vioricai Dancila, exprimandu-si speranta ca majoritatea covirsitoare a celor care l-au votat in primul tur au luat deja aceeasi decizie, transmite News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )