Libnet.ro
UNICEF

17:45

Theodor Paleologu: PSD a numit peste tot incapabili. Oamenii sunt tot mai constienti ca aceste mizerii politicianiste sunt o catastrofa nationala (VIDEO)

B1 B1,
Theodor Paleologu: PSD a numit peste tot incapabili. Oamenii sunt tot mai constienti ca aceste mizerii politicianiste sunt o catastrofa nationala (VIDEO)

Theodor Paleologu a declarat, pentru B1 TV, ca viitorul presedinte al Romaniei ar trebui sa se preocupe ca romanii sa aiba din nou incredere in autoritati. Candidatul PMP la prezidentiale sustine ca. continuă pe B1

Theodor Paleologu (PMP): Respingerea Rovanei Plumb, esec lamentabil. Guvernul Dancila sa propuna o persoana consensuala pentru tot spectrul politic, cum fac statele serioase din UE (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie,a catalogat, vineri, drept esec lamentabil respingerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european, precizand ca evenimentul.

THEODOR PALEOLOGU: Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila - un test de sinceritate pentru PNL

Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila reprezinta un test de sinceritate pentru PNL, vom vedea saptamana viitoare daca liberalii sunt corecti sau ipocriti, a declarat vineri Theodor Paleologu, candidat al Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Theodor Paleologu (PMP): Vreau sa elaborez un cod de conduita diplomatica pentru toti demnitarii. Viorica Dancila si Dan Barna s-au aflat in treaba in SUA, pur si simplu (VIDEO)

Theodor Paleologu a anuntat, vineri, ca elaborarea unui cod de conduita diplomatica pentru toti demnitarii este una dintre masurile pe care isi propune sa le introduca. Prezidentiabilul PMP a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )