Libnet.ro
UNICEF

08:45

Criza COVID-19. Ministrul Muncii: 400.000 de contracte de munca au fost suspendate

B1 B1,
Criza COVID-19. Ministrul Muncii: 400.000 de contracte de munca au fost suspendate

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca 400. 000 de contracte de munca au fost suspendate din cauza crizei cauzate de pandemia de coronavirus. Situatia ne arata ca sunt in acest moment 400. 000 de. continuă pe B1

Ministrul Muncii: 458.000 de contracte de munca sunt suspendate

Circa 458. 000 de contracte de munca sunt suspendate in acest moment, dintre care 262. 000 sunt angajati trimisi in somaj tehnic de la inceputul crizei COVID-19, a declarat ministrul Muncii Violeta Alexandru pentru cursdeguvernare. ro.

Criza COVID-19. Ministrul Muncii: 400.000 de contracte de munca au fost suspendate

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca 400. 000 de contracte de munca au fost suspendate din cauza crizei cauzate de pandemia de coronavirus. Situatia ne arata ca sunt in acest moment 400. 000 de.

Violeta Alexandru: 400.000 de contracte de munca sunt suspendate. Cand vor fi platiti banii pentru somaj tehnic

Un numar de 400. 000 de contracte de munca sunt suspendate in prezent, a declarat vineri ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, la Digi 24.

Coronavirus: Ministrul Muncii: in acest moment sunt suspendate 400.000 de contracte de munca Numarul s-a dublat intr-o saptamana

La acest moment sunt suspendate 400. 000 de contracte de munca, a declarat vineri, la Digi 24, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, potrivit Agerpres. Ea spunea, vinerea trecuta, ca erau suspendate aproximativ 200. 000 de contracte de munca, ceea ce inseamna ca numarul s-a dublat intr-o saptamana.

400.000 contracte de munca suspendate

Un numar de 400. 000 de contracte de munca sunt suspendate in prezent, a declarat ministrul Muncii si.

Ce se intampla cu banii pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Pandemia de coronavirus a zdruncinat toate domeniile de activitate din temelii. Astfel, atat in mediul privat, cat si la stat, oamenii se gandesc daca vor mai avea locuri de munca, ce se intampla cu salariile, dar si cu pensiile lor. intr-o postare pe facebook, ministrul muncii, Violeta Alexandru a transmis romanilor sa stea linistiti pentru .

MINISTRUL MUNCII: Urmarim cu strictete ca pensiile si salariile sa fie platite in calendarul cunoscut

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, afirma sa sunt bani in buget pentru plata pensiilor si salariilor si subliniaza ca urmareste cu strictete ca acestea sa fie platite in calendarul cunoscut.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii nu trebuie sa avanseze de la ei platile pentru somaj tehnic. Se vor face direct de catre AJOFM (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a precizat ca angajatoriinu trebuie sa avanseze de la ei platile pentru somaj tehnic. Fac precizarea, pentru clarificarea unor aspecte care au aparut in spat.

Ministrul Muncii cere pregatirea documentelor pentru accesarea somajului tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a cerut, astazi, pregatirea tuturor documentelor necesare pentru accesarea somajului tehnic.

Ministrul Muncii promite ca statul va da companiilor banii pe somajul tehnic in 15 zile de la depunerea actelor

Procedurile privind acccesul companiilor la fondurile publice pentru somajul tehnic au fost simplificate, iar firmele vor primi banii in temen de 15 zile de la depunerea actelor la agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )