Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dunca (PSD): 1 din 7 romani infectati cu Coronavirus este medic sau asistent medical! Luati masuri de protectie a personalului medical

B1 B1,
Dunca (PSD): 1 din 7 romani infectati cu Coronavirus este medic sau asistent medical! Luati masuri de protectie a personalului medical

Fostul ministru Marius Dunca face apel la Guvernul Romaniei sa protejeze medicii si asistentii in aceste zile negre cauzate de pandemia de coronavirus. Liderul PSD se arata ingrijorat ca, potrivit unui. continuă pe B1

794 de romani infectati cu coronavirus, 11 morti si peste 5.500 in carantina

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne si sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca pana astazi, 24 martie 2020, la ora 20. 00, in Romania au fost confirmate 794 de cazuri de coronavirus.

Spitalul in care s-au vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus are nevoie de ajutor. Cum pot fi ajutati medicii sa isi faca datoria

Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, acolo unde au fost vindecati pana acum 51 de pacienti infectati cu coronavirus, are nevoie de ajutor pentru a face fata pandemiei.

CORONAVIRUS |12 romani infectati cu COVID-19 au murit

Autoritatile anunta ca 12 romani infectati cu COVID-19 au murit. Cazul 11: Femeie, 64 de ani, din judetul Suceava, internata in stare grava in Spitalul Judetean Suceava - sectia ATI, unde a fost.

186 de romani infectati cu coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul a ajuns la 8 morti si 762 de cazuri confirmate

Pana astazi, 24 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate si externate 53 la Timisoara, 19 la Bucuresti, 3 la Craiova, 2 la Constanta, una la Cluj si una la Iasi).

Doi preoti din Capitala, infectati cu coronavirus

Doi preoti, doi diaconi li o angajata a unei biserici din cartierul bucurestean Colentina au fost confirmati pozitivi la infectia cu coronavirus.

Al treilea mort de coronavirus este o persoana foarte cunoscuta in Piatra Neamt. Ce functie ocupa

Ieri seara s-a inregistrat al treilea deces pe teritoriul Romaniei al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19). Este vorba despre un barbat in varsta de 70 de ani care a fost internat in Spitalul Judetean Piatra Neamt. Al treilea mort de coronavirus este o persoana foarte cunoscuta in Piatra Neamt A fost confirmat pozitiv .

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Mioara Roman si fiicele ei, probleme cu legea, din cauza mostenirii. Miza este enorma

Din cauza unei institutii care a pus ochii pe un imobil de milioane, mostenit de cele trei, Catinca, Oana si Mioara Roman au probleme cu legea. Iata ce se intampla. Potrivit spynews. ro, Mioara Roman si fiicele sale sunt citate intr-un proces deschis de Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, institutie care incearca sa recupereze .

Peste 8.000 de pacienti romani infectati cu coronavirus vor beneficia de un tratament experimental donat Ministerului Sanatatii

Peste 8. 000 de pacienti romani infectati cu coronavirus vor beneficia de un tratament antiviral experimental pentru COVID 19, dupa ce compania farmaceutica AbbVie si-a anuntat intentia de a dona Ministerului Sanatatii aproximativ 4. 000 cutii din acest medicament. El a fost folosit si in China si a dat rezultate in multe cazuri.

Tudor Ciuhodaru: Solutia pentru a depista coronavirus este la un avion distanta

Tudor Ciuhodaru promoveaza solutia gasita de SUA, testul pentru depistarea rapida a coronavirusului. Medicul si europarlamentarul PSD solicita Guvernului sa mobilizeze ambasadele pentru a aduce in Romania un numar semnificativ de teste si astfel sa inceapa testarea pe scara larga a populatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )