Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

Klaus Iohannis, discutie cu presedintele Israelului despre criza de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, discutie cu presedintele Israelului despre criza de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu presedintele Israelului Reuven Rivlin despre criza epidemiologica generata de noul coronavirus, precum si despre cooperarea pentru contracararea raspandirii acestuia. De asemenea, Iohannis l-a invitat pe omologul sau sraelian la Bucuresti dupa finalizarea crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2, invitatia fiind acceptata. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis a discutat cu omologul israelian despre criza generata de coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a discutat marti la telefon cu omologul sau israelian, Reuven Rivlin, la solicitarea partii israeliene, cu aceasta ocazie fiind abordate criza epidemiologica generata de noul coronavirus, precum si modalitatile de cooperare pentru contracararea raspandirii acestuia, a informat Administratia Prezidentiala.

VIDEO Klaus Iohannis, despre criza provocata de COVID-19: Ne asteptam la o crestere a numarului bolnavilor

Presedintele Klaus Iohannis a spus sambata, dupa ce a mers in vizita la Spitalul Militar de Campanie ROL II, ca lucrurile vor fi mai grave in ceea ce priveste criza provocata in Romania de coronavirus si ca se asteapta la o crestere a numarului bolnavilor. Totodata, el a subliniat ca dupa ce se termina criza pandemiei cu coronavirus, va avea loc o evaluare la sange a spitalelor.

KLAUS IOHANNIS: Dupa ce se termina aceasta criza, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, dupa ce a vizitat spitalul militar de campanie amenajat in curtea Institutului de Geriatrie Ana Aslan de langa Bucuresti, ca dupa ce criza sanitara va trece autoritatile vor face o evaluare la sange a sistemului sanitar romanesc. Iohannis a spus ca autoritatile continua sa se pregateasca pentru a face fata cazurilor de Covid-19 si a cerut populatiei sa pastreze distanta sociala.

Klaus Iohannis: Dupa ce se termina aceasta criza, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc din Romania. Lucrurile vor fi mai grave, ne asteptam la cresterea numarului bolnavilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa ce a vizitat Spitalul Militar de Campanie ROL 2, amenajat in incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan Otopeni, ca va fi facuta o evaluare la sange a intregului sistem.

Klaus Iohannis, despre situatia din Suceava: Masura de carantinare a fost luata la timp. Decizia autoritatilor este cea corecta. Dragi suceveni, nu sunteti singuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de incurajare locuitorilor din municipiul Suceava si din localitatile limitrofe, plasate in carantina totala din cauza raspandiri noului.

Klaus Iohannis: Haideti sa lasam intervalul orar 11-13 doar pentru varstnici. Sa-i protejam pe pensionarii nostri

Klaus Iohannis a facut un nou apel la populatia Romaniei sa respecte recomandarile facute de autoritati in aceasta perioada de criza pentru a limita raspandirea infectiei cu coronavirus.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Actuala perioada, o oportunitate pentru antreprenorii proactivi

Antreprenorii din tara noastra trebuie sa fie proactivi si sa priveasca aceasta perioada drept o oportunitate pentru a-si reprofila afacerile, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Fondurilor Europene - Ioan Bolos, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu.

Klaus Iohannis, apel pentru populatie. Ce trebuie sa faca acum toti romanii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban viziteaza astazi Spitalul Militar de Campanie ROL II, sectie externa a Spitalului Militar Central, din incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan Otopeni. Klaus Iohannis, apel pentru populatie Langa Bucuresti, armata a ridicat un spital, acolo unde se afla presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban.

Presedintele Klaus Iohannis reclama la CCR infiintarea Institutului Levantului, condus de Emil Constantinescu

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) o sesizare de constitutionalitate asupra Ordonantei de Urgenta privind infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru.

Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4. Apelul presedintelui catre romani

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea crizei sanitare cu Guvernul Romaniei, la Palatul Cotroceni. Seful statului a explicat noile interdictii date de ordonanta militara nr. 4 si a facut un apel catre romani. Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4 Ministrul .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )