Libnet.ro
UNICEF

14:45

MASURILE AUTORITATILOR IN PANDEMIA DE CORONAVIRUS KLAUS IOHANNIS: Executivul pregateste o rectificare bugetara extraordinara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MASURILE AUTORITATILOR IN PANDEMIA DE CORONAVIRUS KLAUS IOHANNIS: Executivul pregateste o rectificare bugetara extraordinara

Guvernul pregateste o rectificare bugetara menita sa acopere cheltuielile din sanatate cauzate de pandemia Covid-19 si sa asigure sumele necesare platii somajului tehnic pentru angajatii care vor fi trimisi acasa in aceasta perioada de companiile care isi suspenda activiatea, a anuntat presedintele Klaus Iohannis, in urma intalnirii pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban, ministrul finantelor publice - Florin Citu, ministrul de interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Transporturilor - Lucian Bode, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu, ministrul Sanatatii - Victor Costache si ministrul Muncii - Violeta Alexandru. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: Klaus Iohannis, la sedinte cu ministrii si cu managerii de spitale. Declaratii de presa la finalul acestora

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti la o sedinta cu premierul si cu membri ai Guvernului pentru evaluarea masurilor dispuse de autoritati in criza coronavirus, precum si la o videoconferinta cu managerii de spitale. La finalul sedintei cu ministrii, el va sustine declaratii de presa.

MASURILE AUTORITATILOR IN PANDEMIA DE CORONAVIRUS ORDONANTA DE URGENTA URMEAZA SA FIE APROBATA ASTAZI Ratele consumatorilor si firmelor, posibil sa fie amanate pana la finalul anului

Adrian Vasilescu: Activitatea din banci trebuie organizata cu fata la profit * CREDERE: BNR a tras invatamintele crizei anterioare Ratele pe care clientii persoane fizice si juridice le au de achitat la banci este posibil sa fie amanate pana la finalul acestui an, dupa cum au anuntat, ieri, atat ministrul Finantelor Publice Florin Citu, cat si presedintele Klaus Iohannis, precizand ca masura este inclusa intr-o Ordonanta de Urgenta care ar urma sa intre astazi in sedinta de Guvern.

Klaus Iohannis, mesaj pentru SRI: Anticiparea excelenta a Serviciului, de folos in stoparea noului coronavirus

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a felicitat SRI pentru anticiparea excelenta a Serviciului Roman de Informatii care s-a dovedit a fi de un real folos factorilor de decizie angrenati intr-o lupta dificila de stopare a raspandirii infectiilor cu noul coronavirus.

Klaus Iohannis, anunt dupa sedinta de urgenta: Se vor introduce noi restrictii. Vom folosi armata

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca se vor introduce noi restrictii de circulatie si noi restrictii pentru romani.

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in .

MASURILE AUTORITATILOR IN PANDEMIA DE CORONAVIRUS INREPRINZATORII, NEMULTUMITI DE MASURILE ADOPTATE SAPTAMANA TRECUTA Bajbaielile Guvernului Orban

Situatia de criza se adanceste pe zi ce trece, iar mediul economic are nevoie de masuri mult mai puternice de sustinere si mult mai curajoase si consistente, sustine Florin Jianu, pre-sedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR). Domnia sa a precizat ca antreprenorii din tara noastra au formulat opt masuri care doresc sa fie adoptate urgent de Guvern, chiar in sedinta de astazi a Executivului.

Traian Basescu, replica acida dupa anuntarea noilor masuri de carantina. Ce ii transmite lui Klaus Iohannis

Astazi, presedintele Romaniei a iesit din nou si a anuntat masuri si mai dure pentru populatie: de maine, nimeni de peste 65 de ani nu mai are voie sa iasa din casa si ca armata isi va intensifica actiunile pe strazi. Cum comenteaza Traian Basescu masurile drastice ale autoritatilor Unii au luat-o ca pe o .

Romania in carantina totala. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii

Klaus Iohannis are astazi o intalnire de gradul trei cu premierul Ludovic Orban, in care va face o declaratie de presa la final. Discutia consta in masurile de prevenire a pandemiei din Romania. Sedinta a avut loc la ora 12:00, in cursul zilei de astazi. Klaus Iohannis, intalnire de gradul trei cu Orban Presedintele impreuna .

Klaus Iohannis: Dragi pensionari, nu va expuneti inutil unui risc urias A incerca sa castigi capital politic in aceste clipe denota un cinism infiorator si o lipsa de responsabilitate de neimaginat (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un apel catre toti cetatenii romani, indemnandu-i sa respecte cu strictete recomandarile si masurile impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii.

VIDEO Klaus Iohannis anunta o rectificare bugetara care va suplimenta bugetul Sanatatii Ratele la banci, amanate 9 luni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca s-a ajuns la un acord pentru o rectificare bugetara care sa aloce mai multi bani pentru Sanatate, dar si pentru alocarea banilor necesari pentru plata somajului tehnic. Dupa o sedinta cu premierul Ludovic Orban si alti membri ai guvernului, Iohannis a precizat ca Guvernul este pregatit sa dea o ordonanta de urgenta care sa permita amanarea cu 9 luni a platii ratelor la banci atat pentru persoanele fizice, cat si cele juridice.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2995 seconds )