Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana a aprobat un ajutor pentru tarile din Parteneriatul Estic, printre care si Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana a aprobat un ajutor pentru tarile din Parteneriatul Estic, printre care si Republica Moldova

Europarlamentarul PLUS Dragos Tudorache a anuntat luni ca Comisia Europeana a decis azi sa aloce 140 de milioane de euro pentru tarile din Parteneratul Estic, din care face parte si republica Moldova, in vederea combaterii efectelor pandemiei de coronavirus. Republica Moldova trebuie sa se pregateasca, sa se mobilizeze exemplar si sa utilizeze fondurile si ajutoarele pe care Comisia le-a pus la dispozitie, a declarat Tudorache. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS. Comisia Europeana majoreaza bugetul pentru zborurile de repatriere si rezerva rescEU

Comisia Europeana majoreaza cu75demilioanede euro bugetul pentru repatrierea cetatenilorUE sibugetul rezervei de echipamente medicale rescEU. Masura adoptata.

Comisia Europeana anunta masuri pentru asigurarea continuitatii serviciilor esentiale de transport aerian de marfa

Comisia Europeana face apel la statele membre ale UE sa sprijine operatiunile de transport aerian de marfa pe durata crizei de coronavirus, noile orientari recomandand masuri operationale si organizationale destinate sa mentina fluxurile esentiale de transport, inclusiv circulatia materialelor medicale si a personalului sanitar.

Comisia Europeana vrea sa aloce 75 de milioane de euro din bugetul UE pentru a ajuta tarile sa repatrieze cetatenii

Comisia Europeana a anuntat vineri, printr-un comunicat ca majoreaza bugetul pentru zborurile de repatriere si rezerva rescEU si ca a propus alocarea a 75 de milioane de euro din bugetul UE pentru a ajuta statele membre sa repatrieze cetatenii UE si pentru a majora bugetul rezervei de echipamente medicale .

Comisia Europeana prezinta orientari practice pentru a asigura libera circulatie a lucratorilor critici

Comisia Europeana a emis, luni, noi orientari practice pentru a se asigura ca lucratorii mobili din UE se pot deplasa la serviciu, dupa ce statele membre au impus controale la frontiere pentru a limita.

Comisia Europeana prezinta orientari practice pentru a asigura libera circulatie a lucratorilor critici

Comisia Europeana a emis, luni, noi orientari practice pentru a se asigura ca lucratorii mobili din UE se pot deplasa la serviciu, dupa ce statele membre au impus controale la frontiere pentru a limita.

Comisia Europeana, propunere noua de buget pentru lupta cu efectele COVID-19 asupra economiei

Comisia Europeana va propune un nou proiect de buget multianual al UE pentru a a face fata consecint.

Comisia Europeana va propune un nou proiect de buget multianual pentru a face fata crizei coronavirus

Comisia Europeana va propune un nou proiect de buget multianual al UE pentru a face fata consecintelor economice ale pandemiei de coronavirus, a anuntat sambata presedinta executivului european, Ursula von der Leyen, noteaza AFP, citata de Agerpres.

75 de milioane euro, bani alocati de Comisia Europeana pentru repatrierea cetatenilor UE

Comisia Europeana a propus, vineri, alocarea a 75 de milioane de euro din bugetul UE pentru a ajuta statele membre sa repatrieze cetatenii UE si pentru a majora bugetul rezervei de echipamente medicale rescEU.

EUGEN TOMAC: Comisia Europeana contribuie la costurile zborurilor de repatriere

Comisia Europeana a alocat 75 de milioane de euro pentru a asigura repatrierea in siguranta a cetatenilor din statele membre UE, declara presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, printr-o postare pe Facebook.

Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Anunt extrem de important de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, pentru toti utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. Sa nu cadeti in plasa fake-news-urilor! in spatiul public au aparut informatii false, potrivit carora valabilitatea rovinietelor se prelungeste automat in perioada starii de urgenta. CNAIR ii informeaza pe toti utilizatorii drumurilor .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )