Libnet.ro
UNICEF

01:05

CRIZA CORONAVIRUS Demisia, bomboana de pe coliva sistemului public de sanatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CRIZA CORONAVIRUS Demisia, bomboana de pe coliva sistemului public de sanatate

Sistemul public de sanatate din tara noastra isi arata slabiciunile: aproape 400 de cadre medicale infectate, alte cateva sute in asteptarea rezultatului testarii privind Sars-Cov-2, peste 300 de medici, asistenti si infirmere care si-au inaintat demisia sau au intrat in concediu, din cauza lipsei materialelor de protectie si management defectuos in mai multe spitale, fapt care a ajutat la raspandirea pandemiei. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU SUSTINEREA JOBURILOR PERICLITATE DE CRIZA CORONAVIRUS Comisia Europeana propune un pachet de 100 de miliarde de euro pentru statele membre UE

Comisia Europeana a propus cel mai mare pachet de sprijin de pana acum pentru sustinerea statelor membre afectate de criza provocata de coronavirus, potrivit unui comunicat de presa. Pachetul mai are nevoie de aprobarea Consiliului pentru a intra in vigoare.

Seful Amazon, donatie de 100 milioane dolari pentru americanii afectati de criza coronavirus COVID-19

Fondatorul si CEO-ul companiei de comert online Amazon urmeaza sa doneze 100 de milioane de dolari unui fond care se ocupa cu sprijinirea persoanelor afectate de situatia economica dificila provocata de pandemia coronavirus COVID-19, in SUA.

EXCLUSIV |Politologul Armand Gosu, despre criza coronavirus: si in Rusia, ca si in Romania, coruptia ucide!

Pandemia COVID-19 a generat o criza sanitara, o criza economica, dar si multe miscari interesante la nivel international. Cum a schimbat un virus polii de putere la nivel global, cine are cel mai mult de pierdut, dar si cine va primi laurii la finalul.

ANALIZA Criza coronavirus va duce industria pharma la un maxim istoric in 2020

Industria farmaceutica din Romania va inregistra afaceri record in 2020, in contextul cererii crescute de medicamente si echipamente sanitare, generate de pandemia de Coronavirus.

O noua initiativa UE: 100 de miliarde de euro pentru mentinerea locurilor de munca si sprijinirea intreprinderilor in criza coronavirus

Comisia Europeana propune instituirea unui instrument de solidaritate in valoare de 100 de miliarde euro, denumit SURE, care ii va ajuta pe lucratori sa isi pastreze veniturile si va sprijini intreprinderile pentru ca acestea sa se mentina pe linia de plutire. Comisia propune, de asemenea, redirectionarea tuturor fondurilor structurale disponibile catre raspunsul la coronavirus. u.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )