Libnet.ro
UNICEF

08:45

Traian Basescu, despre romanii ce vor sa revina acasa de Paste: Trebuie contractate toate hotelurile din tara asta si nimeni nu intra fara sa treaca prin 14 zile de carantina (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre romanii ce vor sa revina acasa de Paste: Trebuie contractate toate hotelurile din tara asta si nimeni nu intra fara sa treaca prin 14 zile de carantina (VIDEO)

Traian Basescu a comentat duminica seara, in direct pe B1 TV, situatia romanilor din strainatate, in speta a celor care doresc sa revina acasa cu ocazia Sarbatorilor Pascale, in ciuda pandemiei de. continuă pe B1

VIDEO Dodon, despre moldovenii care vor sa revina in tara: Si-au adus aminte de casa. Pana acum spuneau ca Moldova nu le trebuie

Igor Dodon sustine ca, desi si-ar dori acest lucru, insa este imposibil ca statul sa poata sa-i aduca acasa pe toti cetatenii care isi doresc acum sa revina in Republica Moldova, in contextul crizei mondiale provocate de raspandirea COVID-19. Presedintele a subliniat ca in limita capacitatilor sale, Guvernul a organizat mai multe curse charter pentru a oferi posibilitatea cetatenilor sa revina in tara.

Traian Basescu: Daca as fi fost primar general, aplicam si eu testarea bucurestenilor pentru coronavirus. Firea a avut curaj

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a spus ca, daca ar fi fost in locul Gabrielei Firea, ar fi procedat la fel in privinta testarii in masa a bucurestenilor.

Klaus Iohannis, anunt important despre romanii din strainatate. Ce se va intampla cu ei

Presedintele Klaus Iohannis a facut un anunt important despre repatrierea romanilor ramasi in strainatate, ca urmare a masurilor luate in contextul COVID-19. Anunt Klaus Iohannis: ce se va intampla cu romanii din strainatate Pe 17 martie, seful statului cerea membrilor Consiliului European crearea unor coridoare umanitare care sa permita repatrierea cetatenilor romani blocati in strainatate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )