Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ana Birchall, intrevedere cu procurorul general interimar Bogdan Licu. Declaratii de ULTIM MOMENT le ministrului la iesirea de la Parchetul General (VIDEO)

B1 B1,
Ana Birchall, intrevedere cu procurorul general interimar Bogdan Licu. Declaratii de ULTIM MOMENT le ministrului la iesirea de la Parchetul General (VIDEO)

Ministrul interimar al Justitiei Ana Birchall a mers, joi, o intrevedre cu procuorul Bogdan Licu, la sediul Parchetului General. Birchall a declarat ca sedinta de lucru a decurs foarte bine, fiind surprinsa ca. continuă pe B1

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, cere explicatii Sectiei Speciale cu privire la retragerea apelului in dosarul lui Viorel Hrebenciuc

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, i-a trimis doua solicitari lui Gheorghe Stan, seful Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, dupa ce sectia a retras apelul in dosarul de coruptie in care Viorel Hrebenciuc fusese condamnat la doi ani de inchisoare in prima instanta.

Bogdan Licu, procurorul general interimar: Un 10 august se poate repeta oricand

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, joi, ca, in Romania, campania electorala mai dureaza un an si sapte luni, astfel ca un 10 August poate sa apara oricand.

Procurorul general: Campania electorala mai dureaza in Romania un an si sapte luni/ Un 10 august poate sa apara oricand

Procurorul general interimar Bogdan Licu spune ca un 10 August poate sa apara oricand, in conditiile in care campania electorala mai dureaza un an si sapte luni.

Sedinta cruciala la Parchetul General. Bogdan Licu discuta cu sefii de parchete din tara

O sedinta cruciala are loc joi la Parchetul General. Bogdan Licu, procurorul general interimar, se intalneste cu sefii parchetelor din tara. Vor participa si procurorii sefi DNA si DIICOT. Este.

Procurorul general interimar anunta existenta unui conflict intre intre Sectia Speciala si Sectia Judiciara: Am cerut ambelor parti un referat

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, a sustinut, joi, ca exista un conflict de competenta intre Sectia Speciala si cea Judiciara a Parchetului General care porneste de la retragerea un.

Procurorul general interimar anunta existenta unui conflict intre intre Sectia Speciala si Sectia Judiciara: Am cerut ambelor parti un referat (VIDEO)

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, a sustinut, joi, ca exista un conflict de competenta intre Sectia Speciala si cea Judiciara a Parchetului General care porneste de la retragerea un.

Bogdan Licu, anunt important cu privire la proteste: Un zece august se poate repeta oricand

Procurorul General InterimarBogdan Licu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca sunt anchetate toate evenimentele de la protestul din august 2018. Bogdan Licu le-a cerut procurorilor de la sectia m.

Ana Birchall: Romania cere extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a fost predat autoritatilor din Madagascar

Update:Ana Birchall a sustinuto declaratie de presa cu privire la stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare. Ministrul interimar al Justitiei sustine ca Romania va cere extradarea lui Radu.

Ana Birchall, despre noul sef al Sectiei de anchetare a magistratilor: Este normal sa fie in primul rand profesionist

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, inaintea sedintei CSM pe a carei ordine de zi se afla si organizarea concursului pentru numirea noului sef al Sectiei de anchetare a magistratilor, ca acesta trebuie sa fie in primul rand un profesionist.

Ministrul Ana Birchall, negocieri cu organizatiile sindicale din penitenciare: Solutii urgente pentru problemele stringente

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, se intalneste luni si marti cu organizatiile sindicale din penitenciare. Nemultumirea angajatilor din penitenciare sunt expuse inca din mandatul lui Tudorel T.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )