Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce argumente invoca Ludovic Orban pentru plngerea mpotriva premierului Dancila: Nu accept sa nchid ochii cnd sesizez lucruri grave care afecteaza interesele fundamentale ale Romniei

Hotnews Hotnews,
 Ce argumente invoca Ludovic Orban pentru plngerea mpotriva premierului Dancila: Nu accept sa nchid ochii cnd sesizez lucruri grave care afecteaza interesele fundamentale ale Romniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi ca s-a simtit obligat moral sa depuna plangere la Parchetul General impotriva premierului Viorica Dancila, in conditiile in care nu a putut asista pasiv la distrugerea oricarei urme de credibilitate a Romaniei pe plan extern. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, despre plngerea mpotriva sa si a premierului: Este o tentativa de lovitura de stat pentru preluarea puterii n mod nelegitim

Liviu Dragnea a acuzat, joi, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a incalcat Constitutia si ca plangerea lui Ludovic Orban, instrumentata de Iohannis, este o tentativa de lovitura de stat, pentru preluarea puterii in mod nelegitim. Liderul PSD a anuntat totodata ca discuta cu juristii pentru a vedea in ce masura poate fi facuta o plangere penala impotriva celor care facut plangerea impotriva sa si a premierului Viorica Dancila, pentru ca aceasta plangere nu are niciun sambure de adevar.

Plngerea lui Orban mpotriva premierului Viorica Dancila a fost trimisa la DIICOT

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plangerii formulate de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD, Liviu Dragnea, aceasta fiind structura competenta in acest caz, relateaza Agerpres, citand oficiali ai Parchetului General.

Firea despre plngerea penala a lui Orban mpotriva premierului si liderului PSD: Cine ridica sabia de sabie va pieri

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a spus joi, referitor la plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Liviu Dragnea, ca cine ridica sabia de sabie va pieri. Ea a mai sustinut ca daca acest conflict va escalada pierderile vor fi majore, iar oamenii trebuie sa stie cine este responsabil.

Ludovic Orban a depus PLANGERE PENALA pentru inalta tradare si divulgare de informatii secrete pe numele Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. inceperea urmarii penale duce la SUSPENDAREA PREMIERULUI. Reactia liderului PSD

Ludovic Orban adepus o plangere penala la Parchetul Generalimpotriva premierului Viorica Dancila si a liderul PSD Liviu Dragnea. in plangerea depusa la Parchetul General se aduc acuzatii de.

Ludovic Orban, prima declaratie dupa ce le-a facut plangere penala premierului Dancila si lui Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala pe numele Vioricai Dancila, premierul fiind acuzat de inalta tradare in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel.

Calin Popescu Tariceanu, atac necrutator la Ludovic Orban: Are o faza de nebunie sau e un plan bine alcatuit?

Calin Popescu-Tariceanu a criticat in termeni duri initiativa presedintelui PNL, Ludovic Orban, de a face plangere penala pe numele premierului Viorica Dancila in cazul mutarii ambasadei.

Plangerea lui Ludovic Orban ajunge la DIICOT

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plangerii formulate de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD,.

Plangerea lui Ludovic Orban impotriva lui Dancila si Dragnea a ajuns la DIICOT

Ludovic Orban a depus o plangere penala la Parchetul General impotriva premierului Viorica Dancila si a liderul PSD Liviu Dragnea. Plangerea, insa, a ajuns la DIICOT. in plangerea se aduc acuzatii de.

Carmen Dan, reactie la plangerea penala depusa de Ludovic Orban

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca plangerea penala depusa de liderul PNL, Ludovic Orban, pe numele premierului Viorica Dancila face parte din strategia presedintelui Klaus Iohannis de a darama.

Ludovic Orban spune ca nu prezinta textul plangerii penale impotriva lui Dragnea si Dancila pentru a nu produce presiune

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Iasi, ca va prezenta public continutul sesizarii la momentul oportun, precizand ca n-o face acum, pentru a nu se interpreta ca ar fi vorba de vreo presiune. Orban a spus ca sesizarea se refera doar la Viorica Dancila si Liviu Dragnea, dar ca asta nu inseamna ca nu se poate face o extindere.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )