Libnet.ro
UNICEF

11:30

Deputatul CATALIN RADULESCU, audiat la Parchetul General! DETALII de ultim moment

B1 B1,
Deputatul CATALIN RADULESCU, audiat la Parchetul General! DETALII de ultim moment

Deputatul mitraliera Catalin Radulescu este audiat la Parchetul General. Acesta nu a dorit sa faca declaratii la intrare, insa a precizat ca ar fi audiat in calitate de martor, scrie. continuă pe B1

Catalin Radulescu, audiat la Parchetul General intr-un dosar in care este acuzat de ultraj

Deputatul PSD, Catalin Radulescu a fost citat la Parchetul General pentru a fi audiat intr-un dosar in care este acuzat de ultraj.

Deputatul PSD Catalin Radulescu, la Parchetul General intr-un dosar de ultraj

Deputatul PSD Catalin Radulescu este cercetat pentru infractiunea de ultraj de catre procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce, la finalul lunii ianuarie a acestui an.

Deputatul PSD Catalin Radulescu, la Parchetul General

Deputatul PSD Catalin Radulescu este cercetat pentru infractiunea de ultraj de catre procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce, la finalul lunii ianuarie a acestui an, a jignit-o pe jurista Inspectoratului de Politie Judetean Arges, pe holurile unei instante de judecata.

Robert Negoita, audiat la Parchetul General in dosarul plagiatului din lucrarea sa de doctorat

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat din nou, miercuri, la Parchetul General, in dosarul privind acuzatiile de plagiat legate de teza sa de doctorat.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand ca nu stie nici in ce dosar a fost chemat si nici in ce calitate.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Exista o plangere impotriva unui procuror. Am refuzat sa ma constitui parte vatamata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand la iesirea de la audiere ca i s-a oferit posibilitatea de a se constitui parte vatamata la o plangere depusa impotriva unui procuror.

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Seful DNA-Ploiesti, procurorul Lucian Onea,s-a prezentat la Parchetul General pentru a-i fi aduse la cunostiinta acuzatiile pentru care este urmarit penal in dosarul deschis dupa plangerile lui Vlad Cosma, fiul fostului sef al CJ Ploiesti, Mircea Cosma.

Seful DNA Ploiesti, audiat la Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, s-a prezentat marti la Parchetul General, scrie Agerpres.

UPDATE: Seful DNA Ploiesti este urmarit penal. El a refuzat sa dea detalii din dosar, dupa audierea de la Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, a declarat marti, la iesirea de la Parchetul General, ca procurorii i-au adus la cunostinta acuzatiile in dosarul in care este cercetat, scrie Agerpres. Acesta ar fi cercetat pentru modul in care s-au desfasurat anchetele la DNA Ploiesti, respectiv pentru participatie improprie la inducerea in eroare a organelor judiciare.

Ludovic Orban, la Parchetul General / Acolo a venit miercuri dimineata si deputatul Catalin Radulescu

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General, transmite news. ro. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )