Libnet.ro
UNICEF

22:01

Liviu Dragnea, dezvaluire-soc: La Parchetul General exista o sesizare a SRI cum ca PSD vrea sa boicoteze referendumul

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, dezvaluire-soc: La Parchetul General exista o sesizare a SRI cum ca PSD vrea sa boicoteze referendumul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca la Parchetul General este o sesizare a SRI in care se atrage atentia ca el si conducerea PSD vor sa boicoteze referendumul. Despre referendum, la. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: La Parchetul General este o sesizare de la SRI in care se spune ca Dragnea si PSD boicoteaza referendumul / Sunt parlamentari Pro Romania care au inceput sa contacteze colegi sa vina inapoi in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca, din informatiile pe care le-a primit din interiorul Parchetului, la Parchetul General exista o sesizare de la SRI in care se reclama faptul ca Liviu Dragnea si PSD vor boicotarea referendumului. El mai spus ca exista o presiune imensa pe completul de judecata ce urmeaza sa se pronunte in dosarul sau, acestea venind din partea sistemului, la comanda presedintelui Klaus Iohannis. De asemenea, liderul PSD a sustinut ca mai multi membri social-democrati plecati spre Pro Romania dau semnale ca vor sa revina deoarece nu mai au incredere in proiect.

Liviu Dragnea: Am informatii ca la Parchetul General este o sesizare de la SRI ca PSD vrea boicotarea referendumului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca are informatii potrivit carora SRI a depus o sesizare la Parchetul General in care se reclama faptul ca el si partidul sau vor sa boicuteze referendumul de pe.

Premierul Dancila: Sunt situatii in care sunt opinii diferite. Am o buna relatie cu Liviu Dragnea

Premierul Dancila a afirmat la Antena 3 ca are o relatie buna cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ca nu exista divergente. Am vazut in spatiul public ca apare ideea ca am o divergenta cu.

Dosarul lui Liviu Dragnea se judeca la inalta Curte. Liderul PSD nu a venit la iCCJ. Avocatii sai ridica exceptii de neconstitutionalitate

Update:Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, invoca doua exceptii de neconstitutionalitate in dosarul DGASPC. Update: DNA a renuntat la doua solicitari de sesizare a CCR, probabil pentru ca.

Codrin Stefanescu, despre declaratiile lui Liviu Dragnea: Nu s-a referit la Viorica Dancila, ci la intregul Guvern. Niciun ministru nu trebuie sa uite de ce a fost pus(VIDEO)

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea s-a referit la intregul Guvern atunci cand i-a.

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

Carmen Avram ii da peste cap planurile lui Liviu Dragnea: Cred ca duminica isi anunta candidatura la presedintie

Carmen Avram, candidata PSD la alegerile europarlamentare, da de inteles ca ar cunoaste planul lui Liviu Dragnea. Fosta jurnalista e de parere ca liderul PSD isi va anunta duminica, in ziua alegerilor, candidatura la europarlamentare. Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va anunta duminica, chiar dupa inchiderea urnelor, candidatul partidului la prezidentiale. N-ar fi exclus [] .

Liviu Dragnea: Eu il asigur pe Iohannis - PSD va fi aici si luni, si marti, si miercuri si ulterior

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca partidul pe care il conduce se va afla pe scena politica din Romania si dupa alegerile din 26 mai. Dragnea a facut aceasta.

Liviu Dragnea a mers in Alexandria. Toti PSD-istii s-au uitat cum a venit incaltat seful lor. FOTO

Liviu Dragnea a mers la Alexandria, miercuri, pentru a pune la punct ultimele detalii ale campaniei electorale inainte de alegerile europarlamentare. Liderul PSD s-a fotografiat alaturi de primarul Victor Dragusin si a atras atentia prin incaltamintea pe care a purtat-o, o pereche de papuci de spuma de plastic, cunoscuti mai nou sub denumirea de crocs.

Viorica Dancila ii tine piept lui Liviu Dragnea: Nu imi este frica. Ce ii raspunde sefului PSD

Premierul Viorica Dancila a avut, pe parcursul zilei de miercuri, mai multe afirmatii care ar arata o racire a relatiilor cu Liviu Dragnea. De asemenea, mesajul transmis de aceasta la atacul direct al liderului PSD a fost unul ferm. Pe tot parcursul campaniei electorale, atitudinea premierului Dancila a tradat o racire si o distantare fata [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )