Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ludovic Orban, la Parchetul General

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban, la Parchetul General

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul Parchetului General. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, la Parchetul General / Acolo a venit miercuri dimineata si deputatul Catalin Radulescu

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General, transmite news. ro. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand ca nu stie nici in ce dosar a fost chemat si nici in ce calitate.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Presedintele PNL, Ludovic Orban a fost chemat, miercuri dimineata, la Parchetul General. Acesta a declarat ca nu stie inca daca audierea sa are legatura cu plangerea depusa pe numele premierului. in.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Exista o plangere impotriva unui procuror. Am refuzat sa ma constitui parte vatamata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand la iesirea de la audiere ca i s-a oferit posibilitatea de a se constitui parte vatamata la o plangere depusa impotriva unui procuror.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra! (VIDEO)

Ludovic Orban s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii. Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra, a spus Orban,.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Am avut optiunea de a fi parte vatamata (VIDEO)

UPDATE: LudovicOrban a sustinut, la iesirea de la Parchetul General, ca i s-a oferit optiunea de a se constitui parte vatamata intr-un proces, dar el a refuzat acest lucru. Seful PNL a afirmat ca un.

Ludovic Orban, despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila: Sunt un om care isi asuma riscurile

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, miercuri, despre plangerea pe care a depus-o impotriva premierului Vioricai Dancila. Orban a precizat ca demersul a fost facut din.

Ludovic Orban, acuzatii grave la adresa PSD: Dragnea minte cu nerusinare

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a vorbit, luni, despre sesizarea penala depusa pe numele premierului. Orban a spus ca nu va face niciun pas inapoi in privinta plangerii penalesi l-a somat pe.

Ludovic Orban, atac dur la adresa Guvernului: A transformat Romania in oaia neagra a Uniunii Europene

- Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a Uniunii Europene, a afirmat, miercuri, presedintele PNL, Ludovic Orban. Sfidarea sistematica a institutiilor UE nu face decat sa ne plaseze intr-.

Ludovic Orban, ironizat de presa israeliana: A citit prea multe romane cu spioni(FOTO)

Presedintele PNL Ludovic Orban este ironizat de presa israeliana. Jurnalistii de la The Jerusalem Post scriu liderul liberal ca a citit prea multe romane cu spioni, referindu-se la declaratiile acestuia, potrivit c.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )