Libnet.ro
UNICEF

21:15

PNL a depus la Parchetul General o plangere impotriva lui Melescanu, dupa votul din diaspora

B1 B1,
PNL a depus la Parchetul General o plangere impotriva lui Melescanu, dupa votul din diaspora

PNL a depus, vineri, la Parchetul General o plangere impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu, dupa votul din Diaspora de la alegerile europarlamentare. Liberalii il acuza pe Melescanu de. continuă pe B1

PNL a depus la Parchetul General un denunt penal contra lui Melescanu pentru impiedicarea cu premeditare a votului romanilor din Diaspora

Presedintele PNL Diaspora, Viorel Badea, a depus, vineri, la Parchetul General, un denunt penal impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu, acuzandu-l de impiedicarea cu premeditare a votului cetatenilor romani din strainatate la alegerile din 26 mai, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, potrivit Agerpres.

PNL a depus denunt penal la Parchetul General impotriva lui Teodor Melescanu, acuzat ca a impiedicat votul romanilor din diaspora

Organizatia PNL Diaspora a depus, vineri, la Parchetul General, un denunt penal la adresa ministrului de Externe Teodor Melescanu din cauza problemelor care au fost in sectiile de votare din strainatate la alegerile europarlamentare.

IONEL DANCA, PNL, ANUNTA: Denunt penal, la Parchetul General, impotriva lui Melescanu

Presedintele PNL Diaspora, Viorel Badea, a depus, astazi, la Parchetul General, un denunt penal impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu, acuzandu-l de impiedicarea cu premeditare a votului cetatenilor romani din strainatate la alegerile din 26 mai, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca.

PNL va depune plangere penala impotriva ministrului Melescanu pentru votul in diaspora

PNL solicita demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si anunta ca va depune miercuri o plangere penala impotriva acestuia, pe motiv ca reprezentantul MAE se face vinovat de boicotarea,.

PNL ii face plangere penala lui Melescanu, acuzandu-l ca a blocat votul romanilor din diaspora

PNL solicita demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si anunta ca va depune miercuri o plangere penala impotriva acestuia, pe motiv ca reprezentantul MAE se face vinovat de boicotarea, blocarea romanilor de a vota in strainatate la alegerile europarlamentare si la referendum.

Procurorul General cere CSM-ului sa-i prelungeasca delegarea Laurei Codruta Kovesi la Parchetul General

Procurorul general interimar al Romaniei, Bogdan Licu, cere Sectiei pentru procurori din CSM sa prelungeasca cu sase luni delegarile mai multor procurori in functii de conducere, respectiv in functii de executie. Printre acestia este si fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, informeaza Ziare. com.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )