Libnet.ro
UNICEF

23:45

Procurorul Anca Jurma, delegat la conducerea DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorul Anca Jurma, delegat la conducerea DNA

Procurorul Anca Jurma, sef al Serviciului de cooperare internationala si programe din Directia Nationala Anticoruptie si fost consilier al Laurei Codruta Kovesi a fost delegata in functia de procuror sef al DNA, anunta Parchetul General. continuă pe Ziarul Bursa

Anca Jurma, interimar la conducerea DNA, dupa revocarea lui Kovesi

Procuroarea Anca Jurma va asigura conducerea interimara a Directiei Nationale Anticoruptie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi.

Procurorul Anca Jurma, fost consilier al lui Kovesi, preia interimatul la sefia DNA

Procurorul Anca Jurma, fostul consilier al Laurei Codruta Kovesi, va asigura interimatul la sefia DNA, dupa ce a fost delegata in aceasta functie de catre Procurorul General, Augustin Lazar. Ministerul Justitiei a anuntat demararea procedurii de selectia a noului sef al DNA, procedura ce urmeaza sa se incheie in data de 30 iulie.

Anca Jurma, delegata in functia de procuror sef al DNA

Procurorul general Augustin Lazar a emis luni ordinul prin care Anca Jurma a fost delegata in functia de procuror sef al DNA.

Anca Jurma va asigura interimatul la DNA. Cine este noua sefa a institutiei

Anca Jurma, procuror in cadrul DNA, va fi sef delegat interimar .

Kovesi NU are incredere in DNA si refuza sa lase un adjunct la conducere: Consiliera sa Anca Jurma a fost desemnata procuror sef interimar al DNA

Fostul procuror sef al DNA Laura Codruta Kovesi dovedeste faptul ca nu are incredere in institutia pe care o conduce si refuze sa lase interimar la DNA unuldin adjuncti, cum ar fi fost normal. Consiliera.

Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA, publicat in Monitorul Oficial (FOTO)

Decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost publicat in Monitorul Oficial. Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare a sefei DNA. intr-o conferinta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )