Libnet.ro
UNICEF

19:47

Protestatarii denunta MACELUL JANDARMILOR din Piata Victoriei: Am ridicat mainile, m-au lovit in cap

B1 B1,
Protestatarii denunta MACELUL JANDARMILOR din Piata Victoriei: Am ridicat mainile, m-au lovit in cap

Mai multi protestatari s-au prezentat luni, la Parchetul Militar Bucuresti, pentru a depune plangeri penale impotriva interventiei violente a jandarmilor in timpul protestului de vineri din Piata. continuă pe B1

LIVIU DRAGNEA, luat cu asalt dupa violentele jandarmilor din PIATA VICTORIEI: Ai pus-o de MINERIADA! Esti vinovat!

La scurt timp dupaviolentele de la protestul din Piata Victoriei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat opozitia, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare ca este responsabila pentru cele.

USR Bucuresti cere Prefecturii Capitalei informatii referitoare la rolul si ordinele date de Speranta Cliseru privind interventia jandarmilor la mitingul din Piata Victoriei

USR Bucuresti va solicita Prefecturii Capitalei informatii referitoare la rolul si ordinele date de prefectul Speranta Cliseru privind interventia violenta a jandarmilor la mitingul de vineri din Piata Victoriei.

FOTO Cu ce munitie au tras jandarmii n multimea din Piata Victoriei

Protestul diasporei de vineri seara din Piata Victoriei s-a lasat cu violente si cu o interventie brutala a jandarmilor care au dat cu gaze lacrimogene, au lansat grenade cu gaz iritant si au aruncat grenade cu efect acustic in toate directiile. in urma interventiei jandarmilor in piata au ramas cartusele si capsulele grenadelor cu gaze lacrimogene, dar si munitie neexplodata. Sute de persoane au fost ranite si au necesitat interventia medicilor.

Ioana Constantin (PMP): Opriti violentele din Piata Victoriei! Interventia in forta impotriva cetatenilor, o rusine fara margini

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, a condamnat interventia in forta a jandarmilor impotriva oamenilor din Piata Victoriei, care protestau pasnic. Constantin a catalogat comportamentul.

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

Jandarmii si-au incalcat propriul ghid in timpul interventiei in forta din Piata Victoriei(VIDEO)

Jandarmii au incalcat procedurile la protestele diaspora din Piata Victoriei. O dovedeste ghidul de interventie profesionala al Ministerului de Interne, destinat exclusiv personalului Jandarmeriei Romane.

Rasturnare de situatie in cazul incidentelor din Piata Victoriei. La proteste au fost prezenti si mercenari, persoane cu pregatire militara

Apar acuzatii tot mai grave dupa violentele de la mitingul de vineri din Piata Victoriei. Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, dezvaluie ca are informatii despre mercenari infiltrati pentru.

Tudor Chirila, acuzat ca este `infiltrat` de niste protestatari din Piata Victoriei: Cum a raspuns artistul(VIDEO)

Tudor Chirila s-a aflat luni seara la protestul din Piata Victoriei unde a fost apostrofat de niste manifestanti care l-au acuzat ca este infiltrat. Totul s-a intamplat in timp ce cantaretul.

Imagini socante cu jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini cu doi dintre jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei. Unul dintre ei are degetele rupte la una dintre maini, iar celalat are o cicatrice foarte mare pe f.

Klaus Iohannis: Interventia Jandarmeriei a fost puternic disproportionata in raport cu manifestarile majoritatii oamenilor din Piata Victoriei. Cei vinovati trebuie identificati rapid si pedepsiti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, luni, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, violentele care au avut loc la protestul de vineri seara din Piata Victoriei. Seful statului si-a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )