Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis vineri, implicata in dosarul Kovesi - Ghita

B1 B1,
Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis vineri, implicata in dosarul Kovesi - Ghita

Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis vineri, era sefa biroului de presa a Parchetului General in perioada in care institutia a negat, printr-un comunicat, acuzatiile lui Sebastian Ghita cu privire la. continuă pe B1

Cine este Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis aruncandu-se de la etajul 5 al Parchetului General

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri aruncandu-se de la etajul 5 al cladirii Parchetului General. Ramona Bulcu a fost de-a lungul timpului procuror sef al Biroului de Informare Publica si Relatii cu.

Cine este Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis aruncandu-se de la etajul 5 al Parchetului General

Procurorul Ramona Bulcu, in varsta de 53 de ani, absolvise Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in anul 1995 iar, dupa ce a activat 7 ani ca procuror in sectiile de Judiciar Civil, s-a ocupat de relatiile cu presa ale Parchetului General.

Ce ii spunea unei prietene in urma cu cateva zile procurorul Ramona Bulcu, cea care s-a sinucis aruncandu-se din cladirea Parchetului General

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri aruncandu-se de la etajul 5 al cladirii Parchetului General. Potrivit unor informatii pe surse, obtinute de Antena 3, Ramona Bulcu avea probleme de sanatate si era in de.

Dezvaluirile facute de un psihiatru dupa sinuciderea procurorului Ramona Bulcu

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Un cunoscut psihiatru, Gabriel Diaconu, vorbeste despre acest gest radical. Problema este foarte adanca,.

Procurorul Ramona Bulcu, care s-a sinucis vineri, implicata in dosarul Kovesi-Ghita

Procurorul Ramona Bulcu, 53 de ani, care s-a sinucis vineri, a fost sefa biroului de presa a Parchetului General in perioada in care, printr-un comunicat de presa, PG nega acuzatiile lui Sebastian Ghita cu privire la extradarea fugarului Nicolae Popa. Comunicatul a intrat in atentia Sectiei speciale, in dosarul deschis impotriva lui Kovesi, si a anuntat cercetarea in rem in aceasta speta.

Mesajul Consiliului Superior al Magistraturii, dupa ce procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis

Consiliul Superior al Magistraturii transmite un mesaj de condoleante dupa decesul fostului purtator de cuvant al Parchetului General. Cine este Ramona Bulcu, procurorul care s-a sinucis aruncandu-se de la.

Jurnalista Adina Anghelescu, despre procurorul Ramona Bulcu care s-a sinucis la Parchetul General: O femeie extraordinar de blanda, de empatica

Adina Anghelescu a dezvaluit la Antena 3 ca a cunoscut-o pe Ramona Bulcu, procuroarea care s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul cinci al Parchetului General. imi vine foarte greu sa vorbesc pentru ca.

Jurnalista Adina Anghelescu, dezvaluiri despre procurorul Ramona Bulcu care s-a sinucis la Parchetul General

Adina Anghelescu a dezvaluit la Antena 3 ca a cunoscut-o pe Ramona Bulcu, procuroarea care s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul cinci al Parchetului General. imi vine foarte greu sa vorbesc pentru ca.

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, in cazul procurorului Ramona Bulcu, care s-a sinucis la Parchetul General: E regretabil

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a vorbit la Antena 3 despre cazul Ramonei Bulcu, procurorul care s-a sinucis la Parchetul General. Accident cu aspect de suicid. Eu am vazut la viata mea sinucigasi.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis dupa ce s-a aruncat de la etajul 5, la Parchetul General. Femeia ar fi fugit din spital

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis vineri dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General. Ramona Bulcu ar fi intrat in depresie in ultima perioada si ar fi avut si probleme de sanatate. Aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )