Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ce a raspuns Klaus Iohannis atunci cand a fost intrebat daca sotia sa se va duce la Parchet

Antena3 Antena3,
Ce a raspuns Klaus Iohannis atunci cand a fost intrebat daca sotia sa se va duce la Parchet

Klaus Iohannis evita sa raspunda la intrebarile legate de solicitarile Parchetului General ca sotia sa, Carmen, sa se prezinta la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul caselor din Sibiu. Dosarul a. continuă pe Antena3

Ce a raspuns Klaus Iohannis atunci cand a fost intrebat daca sotia sa, Carmen, se va duce la Parchet

Klaus Iohannis evita sa raspunda la intrebarile legate de solicitarile Parchetului General ca sotia sa, Carmen, sa se prezinta la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul caselor din Sibiu. Dosarul a.

Klaus Iohannis, reactie atunci cand a fost intrebat daca sotia sa, Carmen, se va duce la Parchet

Klaus Iohannis evita sa raspunda la intrebarile legate de solicitarile Parchetului General ca sotia sa, Carmen, sa se prezinta la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul caselor din Sibiu. Dosarul a.

Klaus Iohannis nu se lasa intimidat de PSD: Nu ma tem de suspendare, nici de Curtea Constitutionala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va accepta nicio noua numire in Guvernul Romaniei pana de 1 decembrie si nici nu va semna vreun decret de revocare. intrebat daca se teme de raspunsul PSD,.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost acuzat de antisemitism: Ilan Laufer a picat testul maturitatii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a raspuns, miercuri, acuzatiilor lansate de Ilan Laufer. Iohannis spune ca referintele la antisemitism si nazism in disputa politica sunt iresponsabile si denota.

Liviu Dragnea se gandeste la suspendarea lui Klaus Iohannis: Tot timpul avem cel putin inca doua planuri (VIDEO)

Liviu Dragnea se gandeste la suspendarea lui Klaus Iohannis, daca presedinte va refuza numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce a respins-o la Transporturi. in cazul in care.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia Directiei Nationale Anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia DNA. Cum a reactionat ministrul Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Tot azi, presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public. Ma surprinde faptul ca a terminat de citit si de inteles asa de repede!, a reactionat Toader.

Noi dosare ale lui Klaus Iohannis ies la iveala

Noi dosare ale lui Klaus Iohannis ies la iveala. Presedintele tarii a fost vizat in 27 de dosare. Au fost cercetate infractiuni de fals, de abuz in serviciu, de uz de fals si trafic de.

KLAUS IOHANNIS: Remanierea, o solutie slaba. Solutia corecta era inlocuirea Guvernului

ACTUALIZARE - Eugen Nicolicea PSD): Nu exista o motivatie sa refuze o revocare din functie a unui ministru Nu cred ca exista o motivatie ca un presedinte sa se opuna unei revocari, a declarat Nicolicea. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca remanierea guvernamentala este o solutie slaba si ca este in continuare de parere ca solutia corecta ar fi fost inlocuirea acestui Guvern care a creat foarte multe probleme Romaniei.

Mihnea Constantinescu, decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis pentru excelenta profesionala

Fostul ambasador Mihnea Constantinescu, care a murit sambata noaptea, a fost decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis pentru promovarea intereselor Romaniei si excelenta profesionala, transmite Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )