Libnet.ro
UNICEF

13:45

Statul paralel din Romania va conduce Parchetul European! Ce oroare

Adevărul Adevărul,
Statul paralel din Romania va conduce Parchetul European! Ce oroare

Este de departe cel mai mare scandal care le explodeaza in fata dlor Dragnea, Tariceanu si compania. Cum adica, dna Kovesi, cel mai mare dusman al justitiei din Romania, conducator din umbra al statului paralel, este aleasa de forurile europene sa conduca Parchetul European? Si criticile din Romania la adresa dnei Kovesi? N-au contat nici cat o ceapa degerata in ochii oficialilor europeni? Vai, ce oroare!. continuă pe Adevărul

Noua destinatii de ecoturism din Romania, promovate la Londra

Asociatia de Ecoturism din Romania anunta ca in acest an a reusit sa puna Romania in centrul atentiei publicului britanic sub brand-ul Discover Eco-Romania, informeaza un comunicat de presa remis Agerpres.

Cate scoli din Romania inca au grupuri sanitare in curte

Ministrul Educatiei Nationale anunta ca 1. 460 de scoli din Romania au grupurile sanitare in curte, respectiv nu au autorizatie sanitara, precizand ca in 2019, aceasta problema va fi rezolvata cu fonduri.

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra: Am facut plangere penala

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

BOMBA anului in showbiz-ul din Romania! FELI a vorbit despre RELATIA cu SMILEY! Gina Pistol a primit LOVITURA DE GRATIE

FilmulOh, Ramona este unadintre cele mai asteptate pelicule, care va aparea chiarde Ziua indragostitilor, in cinematografele din Romania. Comedia Oh, Ramona este, de fapt,.

17 judete din Romania nu au niciun fel de serviciu de ingrijire paliativa. Sub 2% din medicii de familie au pregatire de baza in paliatie

In luna ianuarie a acestui an, a fost facut public un studiu privind Evaluarea serviciilor de ingrijire paliativa din Romania, studiu realizat pentru Banca Mondiala de catre Ministerul Sanatatii, cu sprijinul expertilor locali si internationali din.

IOAN DIRZU (PSD): Asociatia Municipiilor din Romania ar trebui dizolvata

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) ar trebui dizolvata de catre o instanta judecatoreasca deoarece urmareste un alt scop decat cel pentru care s-a constituit, comportandu-se ca un partid politic, a declarat deputatul PSD Alba Ioan Dirzu.

Ponta descrie lupta lui Dragnea cu statul paralel: A comandat vin scump din SUA, sa-l impresioneze pe Coldea, il batea la cap pe Maior, sa o angajeze pe iubita lui, taia porcul la vila SRI si alerga mesenii cu soriciul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Pro Romania, formatiunea condusa de Victor Ponta, este partidul facut de securisti pe stanga politica. Liderul social-democratilor a insistat ca,.

Eurostat: Copiii din Romania sunt cei mai sanatosi din Europa

Peste 95% dintre copiii cu varsta sub 16 ani din Uniunea Europeana prezentau la nivelul anului 2017 o stare de sanatate buna sau foarte buna si mai putin de 5% se confruntau cu limitari ale activitatii pe.

Comuna din Romania fara medic de peste un deceniu. Ultimul doctor s-a angajat in strainatate

Criza de medici este resimtita mai ales in comunitatile rurale imbatranite, cum este cea din Largu, localitate din judetul Buzau. Aici exista de multi ani un dispensar utilat cu cele necesare insa mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )