Libnet.ro
UNICEF

17:30

Umilinta pentru Traian Basescu. Dusmanul fostului presedinte al Romaniei ii ia locul in Senat

Antena3 Antena3,
Umilinta pentru Traian Basescu. Dusmanul fostului presedinte al Romaniei ii ia locul in Senat

Lovitura pentru Traian Basescu. ii va lua locul in Senat. in locul sau va veni Radu Cristesc. Acesta a facut un denuns la Parchetul General impotriva fostului presedinte al Romaniei pentru fals si uz de fals. continuă pe Antena3

Traian Basescu a demisionat. Cine ii ia locul in Senat

Traian Basescu a demisionat din functia de senator pentru a o prelua pe cea de europarlamentar. in locul acestuia va merge in Senat Catalin Lucian Iliescu, al 8-lea candidat de pe lista PMP la parlamentare in.

Apropiata a fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy, arestata impreuna cu Michel Platini

Alaturi de fostul presedinte al UEFA, Michel Platini, a fost retinuta si Sophie Dion, consilier sportiv al fostului presedinte Nicolas Sarkozy, relateaza ABC News. Amandoi au fost retinuti intr-un dosar de.

Alaturi de Michel Platini a fost retinut si un consilier al fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy

Sophie Dion, consilier al fostului presedinte Nicolas Sarkozy, a fost retinuta alaturi de fostul presedinte al UEFA Michel Platini, in dosarul de coruptie privind atribuirea organizarii Cupei Mondiale statului Qatar, informeaza Le Monde.

Traian Basescu: Cand eram ministru al Transporturilor, Teodorovici mi-a semnat cartea de munca. Lasa-l acolo, ca oricum nu intelege nimic din echilibrele macroeconomice

Traian Basescu sustine ca PSD nu s-a schimbat dupa inchiderea lui Liviu Dragnea, ci doar s-a profitat de incarcerarea sa pentru a-i imputate mai multe fapte decat cele pentru care este responsabil, potrivit.

Erdogan acuza tirani egipteni de moartea lui Morsi. Emirul Qatarului, profund intristat de moartea subita a fostului presedinte islamist

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat luni tiranii de faptul ca sunt vinovati de moartea fostului presedinte egiptean Mohammed Morsi, decedat la spital, dupa ce si-a pierdut cunostinta intr-o audiere, in cadrul unui proces la Cairo, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )