Libnet.ro
UNICEF

13:45

ASTAZI, PE TEMA COMPLETURILOR SPECIALIZATE: CCR s-ar putea pronunta asupra sesizarii lui Iordache

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI, PE TEMA COMPLETURILOR SPECIALIZATE: CCR s-ar putea pronunta asupra sesizarii lui Iordache

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ar putea pronunta, astazi, decizia asupra sesizarii privind un posibil conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in coruptie. continuă pe Ziarul Bursa

ASTAZI, PE TEMA COMPLETURILOR SPECIALIZATE: CCR a amanat pronuntarea in cazul sesizarii lui Iordache

ACTUALIZARE Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat, pentru 20 mai, decizia asupra sesizarii privind un posibil conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in coruptie. ---- Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ar putea pronunta, astazi, decizia asupra sesizarii privind un posibil conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in coruptie.

Forumul Judecatorilor, memoriu la CCR pe speta completurilor specializate:Este o falsa problema

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a anuntat ca a transmis Curtii Constiutionale un memoriu in care sutin respingerea sesizarii formulate de Florin Iordache in ce priveste infiintarea completurilor specializate in cazul completurilor de trei judecatori de la Curtea Suprema.

UPDATE Curtea Constitutionala a amanat pentru 20 mai decizia cu privire la completurile specializate

Curtea Constitutionala a amanat pentru 20 mai dezbaterea sesizarii lui Florin Iordache privind un posibil conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema pe tema completurilor specializate in dosare de coruptie. 20 mai este aceesi zi in care la Curtea Suprema se judeca ultimul termen din dosarul angajarilor fictive.

Curtea Constitutionala reia vineri dezbaterea pe tema completelor specializate. Va scapa Liviu Dragnea de dosarul angajarilor fictive?

Dupa doua amanari,Curtea Constitutionala reia vineri dezbaterea sesizarii lui Florin Iordache privind un posibil conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema pe tema completelor specializate in dosare de coruptie. O eventuala decizie favorabila ar insemna reluarea de la zero a dosarului angajari fictive unde liderul PSD a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )