Libnet.ro
UNICEF

05:15

Dan Barna, dupa discutiile cu PNL: Sustinem guvernul Orban in functie de ce se intampla Parlament cu initiativele noastre (VIDEO)

B1 B1,
Dan Barna, dupa discutiile cu PNL: Sustinem guvernul Orban in functie de ce se intampla Parlament cu initiativele noastre (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, la finalul negocierilor cu delegatia PNL privind sustinerea guvernului Orban, ca formatiunea pe care o conduce va lua o decizie dupa ce va vedea ce se intampla in. continuă pe B1

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject: E ca si cum ne-am supara pe Hagi

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject privind averea si punctele sale de interes. Prezidentiabilul USR-PLUS a oferit o scurta declaratie pentru Mediafax. Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject Site-ul de investigatii RiseProject a publicat, marti, o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele .

inregistrari secrete cu Dan Barna, dupa ancheta celor de la Rise Project

Prezidentiabilul USR, Dan Barna, a convocat aseara o sedinta telefonica de urgenta cu o parte din liderii formatiunii, dupa aparitia anchetei celor de la Rise Project legat de afacerile cu fonduri europene.

Partenerul lui Dan Barna, dupa investigatia Rise Project: Am primit cu o seara inainte un mail cu intrebari de la ei cu deadline-ul in aceeasi seara in unele cazuri chiar am venit cu bani de acasa

Prezentat de Rise Project ca asociatul antreprenorului Dan Barnain proiectele cu finantare europeana, Dragos Jaliu a scris pe Facebook ca, desi investigatia jurnalistilor a durat doua luni, a fost contactat pe mail de acestia abia cu o seara inainte de publicarea articolului. Jaliu se apara spunand ca in ceea ce priveste eterna acuzatie de a lucra cu statul relatia cu statul este esentiala cand obiectul muncii este finantarea, subliniind ca el a venit si cu bani de acasa pentru a pune pe roate proiectele.

Rares Bogdan, anunt-bomba la Sinteza zilei. Planul de rezerva al PNL daca Guvernul Orban nu trece de Parlament

Rares Bogdan a explicat, miercuri, la Sinteza zilei, ce se intampla in cazul in care negocierile pentru viitorul guvern vor esua si noul Executiv nu va reusi sa treaca de Parlament. Exista plan de.

Rise Project anunta un articol de investigatie cu Adevarul despre Dan Barna Reactia liderului USR

Nu am nimic de ascuns, spune Dan Barna, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au anuntat pe Facebook ca urmeaza sa publice un articol de investigatie despre candidatul USR-Plus la presedintie.

Dan Barna cere ca in Parlament sa fie dezbatute, luni sau marti, initiativa Fara Penali si alegerea primarilor in doua tururi. Liderul USR spune ca va discuta dupa aceea cu PNL despre sustinerea lui Orban

Dan Barna, a declarat, dupa discutiile cu liberalii privind sustinerea premierului desemnat, Ludovic Orban, ca negocierile vor fi reluate marti dupa-amiaza sau miercuri dimineata, liderul USR spunand ca Parlamentul ar trebui luni sau marti sa voteze initiativa Fara Penali in Functii Publice si o lege privind revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Citeste si: Orban, dupa negocierile cu Barna: Nu poate cere PNL lucruri pe care nu le poate oferi .

Dan Barna: Guvernarea Orban va fi una slaba. Nu am spus niciodata ca voturile USR sunt punguta cu doi bani

Prezidentiabilul Dan Barna a afirmat vineri seara, la TVR1, ca USR opteaza pentru alegeri anticipate, deoarece Guvernul Orban va fi unul slab, neavand o majoritate stabila. El a adaugat ca voturile USR nu sunt precum punguta cu doi bani, iar negocierile cu PNL pentru investirea noului Guvern continua.

USR tine de conditiile puse PNL pentru a sprijini Guvernul Orban. Daca exista majoritate, masurile pot fi luate

Dan Barna a declarat, vineri, dupa negocierile purtate cu Ludovic Orban la Parlament, ca daca masurile propuse de USR vor fi acceptate de PNL e un mesaj ca lucrurile se schimba in Romania.

Dan Barna insista cu alegerile anticipate, dupa consultarile de la Cotroceni. Mesaj pentru Iohannis: Daca vreti cu adevarat sa scapam tara de PSD, aveti curajul sa facem acum anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat pe Facebook ca la consultarile de astazi cu presedintele Klaus Iohannis acesta i-a reconfirmat ca vrea alegeri anticipate, dar considera ca un calendar pentru acestea trebuie abordat abia dupa alegerile prezidentiale. Presedintele Iohannis urmeaza sa aiba consultari si cu liderii PNL si UDMR, Ludovic Orban si Kelemen Hunor, dupa care sa anunte, probabil in cursul dupa-amiezii, premierul desemnat sa formeze noul guvern.

Dan Barna se teme ca Guvernul PNL poate lasa PSD sa revina in forta, daca nu actioneaza rapid

Candidatul USR la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat, miercuri, la Roman, ca viitorul gu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )