Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ce au discutat Traian Basescu si Tudorel Toader la Parlament

Antena3 Antena3,
Ce au discutat Traian Basescu si Tudorel Toader la Parlament

Senatorul PMP Traian Basescu afirma ca PSD a incercat sa transfere in responsabilitatea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, modificarile la Codul penal, sperand ca, in cazul unei remanieri guvernamentale, s. continuă pe Antena3

Traian Basescu: O mare problema a UE este nationalismul populist (VIDEO)

Traian Basescu, presedintele de onoare al PMP, a declarat duminica, la Chisinau, ca nationalismul populist este, in prezent, una dintre cele mai mari probleme ale Uniunii Europene. O alta mare.

Eugen Tomac (PMP): Tudorel Toader a fost trimis in Guvern pe post de avocat al lui Liviu Dragnea. Sunt convins ca va ramane ministru pana pe 27 mai (VIDEO)

Tudorel Toader a fost folosit total si a fost trimis in Guvern pe post de avocat al lui Liviu Dragnea, a declarat Eugen Tomac, pentru B1 TV. Presedintele PMP mai crede ca Toader va ramane ministru al Justitiei.

Sedinta de urgenta la Guvern. Viorica Dancila a discutat cu Tudorel Toader in privinta demisiei

Premierul Viorica Dancila este intr-o sedinta de urgenta, la Palatul Victoria, alaturi de ceilalti membri ai Guvernului. Si ministrul Justitiie, Tudorel Toader, va fi prezent la aceasta sedinta.

LIVETEXT PSD decide soarta lui Tudorel Toader / Dragnea vrea reorganizare guvernamentala si face presiuni asupra Vioricai Dancila/ Toader nu participa la sedinta

Sedinta PSD in care se decide soarta in guvern a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a inceput cu aproape o ora intarziere, dupa ce timp ce aproape o ora si jumatate premierul Viorica Dancila a discutat cu Liviu Dragnea, in biroul acestuia. Social-democratii vor sa-l pedepseasca pe ministrul Tudorel Toader si sa-i retraga sprijinul politic dupa ce acesta a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Astfel, cu riscul de a crea o noua criza politica la nivel guvernamental, conducerea PSD va discuta in Comitetul Executiv, retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader si reorganizarea guvernamentala. Aentru a forta inca o data plecarea lui Toader, tot astazi, dupa sedinta Comitetului Exectutiv, PSD a convocat plenul la Senat pentru votul la motiunea impotriva ministrului Justitiei. 54 Liviu Dragnea si UPDATE 12. 54 Viorica Dancila au venit impreuna in sala in care va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD, care era programata de la ora 13. Cei doi au avut discutii in biroul liderului PSD timp de aproape o ora si jumatate. 14 Olguta Vasilescu, intrebata daca Toader ar trebui sa plece din Guvern: Din punctul meu de vedere, da .

TUDOREL TOADER, DUPA DISCUTIA CU DANCILA: Nu i-am solicitat premierului niciun termen de gandire privind demisia

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a scris, astazi, pe Facebook, dupa discutia cu premierul Dancila, ca nu i-a solicitat acesteia niciun termen de gandire privind demisia, in conditiile in care acesta nu i-a cerut demisia si ca acest subiect va fi discutat maine dimineata.

TUDOREL TOADER, INTREBAT DESPRE MOTIUNEA IMPOTRIVA SA: Nu ma cuprind emotiile, pentru ca realmente n-am de ce

Ministrul Justitei, Tudorel Toader, spune ca nu a fost preocupat sa recepteze semnale privind modul in care vor vota reprezentantii PSD la motiunea impotriva sa care urmeaza sa fie dezbatuta in Senat si ca nu a discutat despre motiune nici cu presedintele Senatului, nici cu premierul.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj cu doar o zi inainte de votul din Parlament

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj cu doar o zi inainte de votul din Parlament. Se lauda cu arhivele construite la 15 curti de apel. Constructia a 15 arhive, cate una la fiecare.

Alina Gorghiu (PNL),dupa a treia amanare in cazul lui Tudorel Toader: Santaj asupra ministrului Justitiei

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, dupa amanarea dezbaterii motiunii impotriva ministrului Justitiei, ca PSD-ALDE il santeajeaza pe Tudorel Toader ca sa publcie ordonantele pe Justitie. Aceasta.

TUDOREL TOADER: Si de ar fi demisie tot trebuie decretul presedintelui de revocare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, la Parlament, ca maine va fi ministru si ca va tine cont de ceea ce scrie in Monitorul Oficial, iar raspunzand intrebarilor jurnalistilor a spus ca si de ar fi demisie tot trebuie decretul presedintelui de revocare.

UPDATE Conducerea PSD se reuneste miercuri pentru a transa situatia lui Tudorel Toader si remanierea guvernamentala

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, miercuri la Parlament, iar principala tema va fi remanierea guvernamentala, care l-ar viza si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader, care a fost amanata pentru a treia oara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )