Libnet.ro
UNICEF

20:17

Dragnea: Legile justitiei si modificarile la codurile penale vor fi adoptate pana la finalul actualei sesiuni parlamentare

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Legile justitiei si modificarile la codurile penale vor fi adoptate pana la finalul actualei sesiuni parlamentare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, sambata, ca legile justitiei si modificarile la codurile penale vor fi adoptate pana la finalul actualei sesiuni parlamentare, citeaza News. ro. Tariceanu: Nu vom face niciun pas inapoi; Parlamentul e suveran ca institutie legiuitoare. Politica penala se face in Parlament, nu de altcineva. Cine are urechi de auzit sa auda. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea A FACUT ANUNTUL: Ce se va intampla cu legile justitiei si cu modificarile la codurile penale

Liviu Dragnea a anuntat sambata ca, pana la finalul actualei sesiuni parlamentare, legile justitiei si modificarile la codurile penale vor fi adoptate. Asa cum spus si anul trecut, pana la.

Liviu Dragnea anunta de ce modifica PSD Codurile penale

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca modificarea Codurilor penale urmeaza sa fie realizata pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare. Trebuie sa le.

PNL ii cere lui Liviu Dragnea sa solicite un punct de vedere de la Comisia de la Venetia pentru legile justitiei si suspendarea dezbaterilor comisiei speciale

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, ii solicita din nou presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sa ceara un punct de vedere din partea Comisiei de la Venetia inainte de a se relua dezbaterile pe legile justitiei, dupa ce acestea se vor intoarce in Parlament ca urmare a deciziilor Curtii Constitutionale. Liberalii cer de asemenea suspendarea lucrarilor comisiei speciale pentru legile justitiei, care urmeaza sa se intruneasca saptamana viitoare pentru a modifica articolele declarate neconstitutionale.

Klaus Iohannis nu sesizeaza Comisia de la Venetia pe legile justitiei

Klaus Iohannis nu sesizeaza Comisia de la Venetia pe legile justitiei. Presedintele Romaniei a trimis un raspuns Forumului Judecatorilor, care i-autrimis sefului de stat o scrisoare in acest.

Klaus Iohannis raspunde Forumului Judecatorilor ca nu sesizeaza Comisia de la Venetia pe legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis nu va sesiza Comisia de la Venetia cu privire la modificarile aduse de Parlament legilor justitiei, anunta Forumul Judecatorilor din Romania, prezentand raspunsul dat de seful statului la o solicitare in acest sens. Iohannis argumenteaza ca, avand in vedere termenele de care dispune pentru promulgarea legilor, de maximum 20 de zile, si de procedura pe care Comisia de la Venetia trebuie sa o urmeze in cazul unei astfel de solicitari, nu poate aprecia daca o astfel de sesizare ar putea fi valorificata.

Polonia avertizeaza: Presiunile UE pe legile justitiei pot avea efecte nedorite

Prim-ministrul polonez Mateusz Morawiecki a aparat joi legile pentru reformarea sistemului de justit.

Klaus Iohannis NU sesizeaza Comisia de la Venetia pe Legile Justitiei

Klaus Iohannis nu va sesiza Comisia de la Venetia in cazul Legilor Justitiei, in ciuda cererii adresate de Forumul Judecatorilor. Presedintele afirma, intr-un raspuns pentru Forumul Judecatorilor, ca,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )