Libnet.ro
UNICEF

01:05

FINAL DE MANDAT PENTRU PETRE DAEA Esecurile politicii agricole, aruncate pe umerii fermierilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FINAL DE MANDAT PENTRU PETRE DAEA Esecurile politicii agricole, aruncate pe umerii fermierilor

Ministrul interimar al agriculturii si dezvoltarii rurale, Petre Daea, demis prin motiunea de cenzura adoptata de Parlament in urma cu o saptamana, nu isi reproseaza nimic cu privire la activitatea desfasurata in ultimii trei ani. Cel putin asa a reiesit din conferinta de final de mandat, pe care Daea a sustinut-o la sediul ministerului de resort. continuă pe Ziarul Bursa

PETRE DAEA: Pana la 1 noiembrie vrem sa platim subventiile pentru 80% dintre fermieri

Ministrul interimar al agriculturii, Petre Daea a declarat, luni, ca incepand cu data de 16 octombrie, in minutul unu, se va da drumul subventiilor din agricultura, iar pana la 1 noiembrie se vor acorda platiile pentru 80% dintre fermieri.

REACTIA LUI PETRE DAEA PE MARGINEA RAPORTULUI OLAF: Fermierii din tara noastra au lucrat si lucreaza corect

Fraudarea fondurilor europene pe agricultura si pe dezvoltare rurala constatata in recentul raport al Oficiului European de Lupta AntifraudaOLAF), pe care l-am prezentat in editia de luni a Ziarului BURSA, nu este contestata de Petre Daea, ministrul demis al agriculturii. Cu toate acestea, domnia sa considera ca vina pentru raportul fraudarii fondurilor pe anul 2018, fraudare la care tara noastra este in top alaturi de Italia si Portugalia, ar apartine guvernarilor din 2015 si 2016.

Petre Daea, despre pesta porcina: Este suferinta mea profesionala

Ministrul demis al Agriculturii, Petre Daea, a declarat, miercuri, ca pesta porcina africana este suferinta sa si a fermierilor care au acoperit acest domeniu, iar masurile luate pentru stingerea a 1. 300 de focare, au costat mult tara, transmite Mediafax.

Sforaituri la bilantul lui Petre Daea. Unul dintre directorii din ministerul Agriculturii a atipit - VIDEO

Moment amuzant in timpul bilantului facut de ministrul demis al Agriculturii, Petre Daea. Unul dintre directorii din minister nu a parut interesat de realizarile din ultimii ani. Asa ca a atipit. in.

Petre Daea a deschis cu mare pompa un mic aprozar FOTO

Bravo, bravo, bravo! au fost cuvintele cu care ministrului Agriculturii, Petre Daea, a laudat minute la rand inaugurarea primului aprozar cu produse romanesti din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )