Libnet.ro
UNICEF

11:01

Iohannis intoarce in Parlament legea USR care ii trimitea la puscarie pe consumatorii de etnobotanice

Hotnews Hotnews,
 Iohannis intoarce in Parlament legea USR care ii trimitea la puscarie pe consumatorii de etnobotanice

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Parlamentului reexaminarea legii propuse de deputata USR Lavinia Cosma, potrivit careia consumul de etnobotanice devenea infractiune pedepsita cu amenda sau cu puscaria de pana la 2 ani. continuă pe Hotnews

Legea USR care baga la inchisoare consumatorii de etnobotanice, intoarsa in Parlament de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Parlamentului reexaminarea legii propuse de deputata USR Lavinia Cosma, potrivit careia consumul de etnobotanice devenea infractiune pedepsita cu amenda sau cu puscaria de pana la 2 ani, scrie Hotnews. ro.

Klaus Iohannis a respins legea USR privind inasprirea pedepselor pentru traficul si consumul de droguri: Proiectul se va intoarce pentru reexaminare in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri o cerere de reexaminare privind proietul de lege initiat de USR si adoptat de Parlament prin care pedepsele cu inchisoarea pentru detinerea sau vanzarea de droguri vor fi.

Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu. Cei care au mers la capela nu se asteptau la asa ceva

Seful statului a facut gestul in aceasta miercuri. Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost adus la capela cimitirului Bellu, in jurul pranzului. De asemenea, si mama fostei prezentatoare a ajuns in tara, fiind ajutata de rude sa se deplaseze pana la capataiul vedetei. Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu Klaus .

Ministrul Muncii anunta amanarea cresterii alocatiilor, dupa ce Iohannis a promulgat legea

Desi presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor copiilor, parintii ar putea primi mai multi bani abia din iulie. Deocamdata, PNL proroga legea.

Klaus Iohannis, anunt despre Legea alocatiilor: Probabil ca nu se poate aplica imediat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii probabil ca nu se poate aplica imediat.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.191 seconds )