Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iohannis il lasa pe Dragnea fara institutii-cheie

Antena3 Antena3,
Iohannis il lasa pe Dragnea fara institutii-cheie

Presedintele Klaus Iohannis retrimite in Parlament legea prin care Monitorul oficial trecea in subordinea Camerei Deputatilor, adica a lui Liviu Dragnea. Aceasta legea prevedea ca Monitorul oficial. continuă pe Antena3

SURSE Presedintele Klaus Iohannis discuta cu Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste in aceasta dupa-amiaza la Cotroceni cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Intalnirea are loc la capatul consultarilor cu partidele politice. Presedintele Iohannis ar urma sa sustina o declaratie de presa la 17. Potrivit Constitutiei, presedintele nominalizeaza un candidat la functia de premier, care ar urma sa fie votat in Parlament. Vom reveni cu detalii .

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie la criza din PSD

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Culturii, Lucian Romascanu, au avut luni un scurt dialog la Palatul Cotroceni. Domnule ministru, mai vedem, a spus presedintele Iohannis la finalul.

Presedintele Klaus Iohannis a gresit decretul privind desemnarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a gresit decretul privind desemnarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru. Acest document nu contine numele integral, asa cum este in actul de identitate. Potrivit.

Surse: Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis s-a intanit miercuri dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu Viorica Dancila, propunerea PSD la functia de prim-ministru, potrivit unor surse citate de Antena.

Liderii USR nu mai vor un premier de la PSD. Ce au discutat cu presedintele Klaus Iohannis

Delegatia USR a fost miercuri la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, aceasta formatiune solicitand declansarea alegerilor parlamentare anticipate. Dan Barna, liderul formatiunii, a declarat ca.

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa desemneze un premier interimar, dintre membrii guvernului, dupa ce Mihai Tudose a anuntat ca nu asigura interimatul (Constitutie)

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, dupa demisia din functie, ca nu va asigura interimatul la conducerea guvernului, astfel incat, potrivit prevederilor din Constitutie, presedintele Klaus Iohannis trebuie acum sa desemneze un alt membru al guvernului ca prim ministru interimar.

Presedintele Klaus Iohannis pierde sustinerea internautilor dupa ce a desemnat-o premier pe Viorica Dancila. I-ati tradat pe romani!

Presedintele Klaus Iohhanis si-a atras antipatia internautilor. Foarte multi oameni au contestat pe retele de socializare decizia sefului statului de a o desemna pe social-democrata Viorica Dancila.

Presedintele Klaus Iohannis, asteptat la Targu Jiu. Va participa la o conferinta internationala dedicata implinirii a 80 de ani de la inaugurarea ansamblului lui Brancusi

Presedintele Klaus Iohhanis este asteptat sa participe la o conferinta internationala care se va desfasura in toamna acestui an in municipiul Targu Jiu. Manifestarea va marca implinirea a 80 de ani de la inaugurarea Ansamblului Calea Eroilor.

Conflict intern in PSD. Presedintele Klaus Iohannis nu intervine

Conflictul intern din PSD nu a avut pana in acest moment o reactie din partea presedintelui Romaniei Klaus Iohannis. De mai bine de o saptamana, de cand focul conflictului din PSD a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )