Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea l-a trimis pe Danut Andrusca sa vorbeasca public dupa 6 luni de tacere: Cum s-a chinuit ministrul Economiei sa citeasca de pe foaie (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea l-a trimis pe Danut Andrusca sa vorbeasca public dupa 6 luni de tacere: Cum s-a chinuit ministrul Economiei sa citeasca de pe foaie (VIDEO)

Dupa ce a fost tinut timp de 6 luni ascuns pentru a nu se face de ras public precum a facut-o la audierile din Parlament de dinainte sa fie numit ministru al Economiei, Danut Andrusca a iesit public cu primul s. continuă pe B1

Lovitura pentru LIVIU DRAGNEA! Seful PSD, luat cu asalt: DEMISIA este cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, intr-o postare pe Facebook, ca versurile imnului national vorbesc despre forta de neclintit a poporului roman de a-si pastra unitatea in fata.

Acuzatii BOMBA la adresa lui LIVIU DRAGNEA: A facut jocurile UNGARIEI in Transilvania: Statul maghiar nici nu visa

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, precizeaza ca Liviu Dragnea a facut concesii Guvernului de la Budapesta, oferindu-i avantaje in schimbul sprijinului politic oferit de.

Victor Ponta, acuzatii incredibile: Liviu Dragnea a negociat sa poata sa fuga in Israel fara sa fie extradat

Victor Ponta lanseaza o acuzatie extrem de dura la adresa fostului sau partner de la conducerea PSD Liviu Dragnea. Fostul premier sustine ca Dragnea s-a folosit de pozitia publica in vizitele externe pentru ca.

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, intalnire de ultima ora, in biroul liderului PSD de la Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-au intalnit luni dimineata intr-o sedinta in biroul sefului social-democratilor, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )