Libnet.ro
UNICEF

18:15

LOVITURA pentru CARMEN DAN: Ar putea fi AUDIATA dupa reprimarea PROTESTELOR! Reuniune de urgenta la PARLAMENT

B1 B1,
LOVITURA pentru CARMEN DAN: Ar putea fi AUDIATA dupa reprimarea PROTESTELOR! Reuniune de urgenta la PARLAMENT

Deputatul PNL, Ovidiu Raetchi a adresat luni Comisiei pentru Aparare din Camera Deputatilor o solicitare de reunire urgenta pentru audierea sefilor din Jandarmerie, a prefectului Capitalei, Speranta Cliseru, si a . continuă pe B1

Carmen Dan, PRIMA REACTIE dupa actiunea in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei (VIDEO)

La o zi dupa protestele violente din Piata Victoriei, ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a facut aparitia la Spitalul Floreasca acolo unde sunt internati mai multi raniti in urma interventiei brutale a.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ar putea da explicatii in Parlament dupa violentele din Piata Victoriei

Carmen Dan ar putea fi chemata saptamana viitoare pentru explicatii in fata Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor. Sefii Jandarmeriei ar putea fi si ei audiati in legatura cu violentele de.

Dacian Ciolos o reclama pe Carmen Dan la Parchet dupa violentele din Piata Victoriei

Dacian Ciolosdepune si el un denunt impotriva ministrului de interne si conducerii jandarmeriei. Fostul premier spune ca protestele au degenerat din cauza unor huligani, dar si din cauza reactiei.

DOVADA ca ministrul Carmen Dan RASPUNDE pentru VIOLENTELE JANDARMILOR

Ministrul de Interne, Carmen Dan, incearca sa evite orice raspundere dupa reprimarea violenta a protestului de vineri de catre Jandarmerie. Nu va imaginati ca ministrul de Interne dispune interventiile.

Ministrul de Interne Carmen Dan va fi audiata in Comisia de aparare a Parlamentului in urma protestului de vineri

Ministrul de Interne Carmen Dan va fi audiata pe 21 august, la ora 10:00, in comisia de aparare a Camerei Deputatilor, la solicitarea PNL si USR. Opozitia reclama modul brutal in care au intervenit jandarmii vineri seara, informeaza Digi24 .

Carmen Dan, dupa interventia Jandarmeriei in Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu are ce sa isi reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit in mod abuziv pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei, noteaza Hotnews. ro .

Carmen Dan, dupa interventia brutala a Jandarmeriei n Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil / Jandarmii au actionat sub supravegherea unui procuror militar

Ministrul Carmen Dan sustine ca nu are ce sa-si reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit brutal pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei. Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil, a declarat Dan.

Klaus Iohannis, o noua reactie dupa VIOLENTELE din Piata Victoriei: Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia

Presedintele Klaus Iohannis cere ministrului de Interne Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia din timpul protestelor violente care au avut loc vienri seara in Piata.

Iohannis, o noua reactie dupa violentele din Piata Victoriei: Acest Guvern este irational si actioneaza mpotriva intereselor propriilor cetateni.Ministrul Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru cele ntmplate

Presedintele Klaus Iohannis a condamat din nou violentele de noaptea trecuta din Piata Victoriei, cerandu-i ministrului de Interne, Carmen Dan, sa-si asume responsabilitatea pentru gestionarea situatiei. Totodata, seful statului acuza Guvernul ca este irational si actioneaza impotriva intereselor propriilor cetateni. Iohannis a facut apel la membrii PSD sa se delimiteze de conducerea nociva care duce tara spre haos si dezordine.

Plangeri penale impotriva sefului Jandarmeriei si a ministrului Carmen Dan, dupa incidentele de vineri

Asociatia Voci pentru Democratie si Justitie anunta ca va depune plangeri penale impotriva conducerii Jandarmeriei si a ministrului Carmen Dan, dupa incidentele de la protestul de vineri. Avand.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )