Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ludovic Orban: Contez pe sustinerea USR in investirea Guvernului. Nu cred ca un partid de opozitie ar putea contribui la mentinerea la Palatul Victoria a Vioricai Dancila (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Contez pe sustinerea USR in investirea Guvernului. Nu cred ca un partid de opozitie ar putea contribui la mentinerea la Palatul Victoria a Vioricai Dancila (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, vineri, dupa discutiile cu reprezentantii USR, ca se bazeaza pe sustinerea acestora la votul din Parlament de investire a noului guvern. Cred ca. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Sper ca dupa investirea guvernului, printre primele decizii sa fie desemnarea comisarului european

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca Romania inca este in grafic in ce priveste desemnarea comisarului european si ca spera ca, dupa investirea noului guvern, una dintre primele decizii sa fie aceea de a propune un candidat care sa aiba sanse sa fie votat de Parlamentul European.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu USR: Cred ca acest parteneriat este unul onest

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat vineri ca s-a inteles cu reprezentantii USR sa sustina impreuna mai multe proiecte, printre care Fara penali in functii publice si revizuirea.

Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditie i-a pus liderul Pro Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditii i-a pus liderul PRO Romania? Ludovic OrbanPNL) s-a inteles cu Victor PontaPro Romania) Liderii PNL au avut o serie de intalniri pentru a pune la cale cea mai buna strategie pentru a mari sansele guvernului lui Ludovic Orban sa treaca in .

Orban, optimist privind investirea guvernului PNL

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat optimist dupa a doua zi a primei runde de negocieri cu partidele parlamentare care au votat motiunea de cenzura a guvernului Dancila. Chiar daca nu a ajuns la un acord cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, Ludovic Orban a afirmat ca el conteaza pe voturile acestei formatiuni politice la investirea cabinetului sau in Parlament.

Ludovic Orban va merge la Palatul Victoria doar dupa investirea guvernului. Liderul PNL beneficiaza, in schimb, de protectia SPP

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca nu isi va prelua biroul de la Palatul Victoria, in schimb beneficiaza de protectia Serviciului de Paza si Protectie SPP). intrebat, la Palatul.

Orban: Sunt increzator ca partenerii care au contribuit la motiunea de cenzura vor sustine investirea guvernului, pentru ca altfel ramane la putere Dancila Vom discuta si cu parlamentarii PSD

Liderul PNL Ludovic Orban, premierul desemnat, s-a declarat increzator ca partenerii de la partidele care au votat motiunea impotriva guvernului Dancila vor sustine investirea guvernului in Parlament si nu vede o piedica ce nu poate fi trecuta pentru a obtine o majoritate.

Cum vrea PSD sa boicoteze investirea Guvernului Orban Matematica parlamentara

Social-democratii vor sa amane cat mai mult investirea noului Guvern si intentioneaza sa boicoteze in Parlament calendarul audierilor. De altfel, pesedistii considera ca Ludovic Orban nu va reusi sa coaguleze o majoritate parlamentara.

Ludovic Orban, dupa sedinta PNL: Fata de motiunea de cenzura, avem 10 voturi in plus pentru investirea Guvernului

Ludovic Orban s-a intalnit, in cadrul unei sedinte, la sediul PNL, dupa ce presedintele Iohannis l-a desemnat pentru functia de premier. PNL are foarte multi oameni competenti, cu experienta, cu un.

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Orban ca premier. Ciolacu: Noi nu vom asigura cvorumul in Parlament pentru investirea Guvernului. Sa demonstreze ca il au, ca la motiune

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Ludovic Orban ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis a venit de la seful Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, care s-a declarat convins ca opozitia nu va avea cvorum la sedinta din parlament in care Orban va veni pentru votul de investire a noului guvern. Au demonstrat la motiune ca au avut cvorum. Daca nu au cvorum, parlamentarii PSD nu vor participa la sedinta, a spus Ciolacu.

Victor Ponta, sfat de strategie pentru Ludovic Orban: Sa stranga 233 de semnaturi de la parlamentari pana la investirea Guvernului

La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Iohannis, Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a dat un sfat de strategie:asa cum a procedat spunand canu depune motiunea de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )